Одна така...
Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010
ICQ:--
Бали: 1275
|
Продукти (на 4 порції) тісто: борошно - 1,5 склянки, сіль - 2 щіпки, цукор - 1 ч. л., сухі дріжджі - 2 ч. л., вода - 3/4 склянки, рослинна олія - 4 столові ложки. основа: олія для обсмажування, дрібно рубаний часник, 2 столові ложки томату-пасти, 100 г води, сіль, базилік. Начинка - пропорції на ваш смак, наводжу перелік: шинка, сервелат, гриби, оливки, сир моцарелла, болгарський перець, орегано, часник, базилік, томат-паста.
1. У борошні робимо воронку. Додаємо сіль, цукор, дріжджі, масло і ХОЛОДНУ! воду. Замішуємо тісто і ставимо його відпочити всього на 30 хвилин.
2. На розкачане тісто кладемо основу: на рослинній олії обсмажуємо дрібно порізаний часник; потім додаємо 2 столові ложки томату-пасти, грам 100 або більше води, солимо, додаємо базилік і тушкуємо хвилини 2-3.
3. На основу викладаємо шинку, сервелат, посипаємо сиром, викладаємо оливки , болгарський перець (бажано декількох кольорів), гриби, посипаємо орегано.
4. поміщаєте піцу в духовку на 220 градусів, хвилин на 20.
Рецепт з "Cook it! "
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей! |