Інгрідієнти:
Батон – 1 шт.
Печінка куряча – 500г
Цибуля – 1шт.
Сіль, спеції - до смаку
Масло вершкове -200г ( 100г для смаження)
Варені перепелині яйця
Приготування :
Батон порізати скибочками, чаркою вирізати кружечки та підрум»янити на маслі. Викласти на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.
Для паштету тушкувати разом печінку, цибулю, сіль , спеції. Остудити і перемолоти все разом в комбайні чи пропустити через м»ясорубку. Додати масло, добре вимішати.
На грінку відсаджувати «квіточки» за допомогою кондитерського шприца. В середину кожної викласти розрізане навпіл не до кінця яйце.
Прикрасити зеленню за смаком.