САЛАТ З ТУНЦЯ І МОРКВИ
Вийде 2 середні салатнички
Склад:
1 банка консервованого тунця (140 г), або сардини чи іншої риби,
4 варені в мундирі картоплини,
1 зубчик часнику,
одна четверта цибулини,
3 невеличкі варені морквини,
півбанки консервованої кукурудзи,
зелена цибуля і кріп,
200 г майонезу.
Викладати шарами у прозору салатницю або круглу формочку, яку потім зняти:
- картопля, натерта на великій тертці і вимішана з почавленим часником, трошки посолити,
- дрібно порізана цибуля,
- майонез сіточкою,
- риба без кісточок, вимішана з соком в якому вона була,
- морква, потерта на грубій тертці і ледь присолена,
- майонез, якщо салат викладали у формочці, то форму зняти і змастити майонезом боки салату,
Верх посипати кукурудзою, а боки присипати порізаною зеленню.
Рецепт підгледіла на сайті http://dodu.voblin.com/