Інгредієнти- 9сирих середніх картоплин 3 ст.л. оцту 4 сирі моркви 4 середні цибулі 3 варені яйця 250 гр. варено копченої ковбаси 2 3 зубчики часнику сіль перець майонез олія Приготування- 1.картоплю тремо на корейській терці.добре промити у кількох водах щоб вимити крохмаль. 2.В 1 літрі води і 3 ст. л. оцту варимо картоплю 1 год на слабкому вогні. 3.коли зварриться відкидаємо на друшляг щоб стекла. 4.моркву тремо і смажемо на олії 5.цибулю ріжемо соломкою і тушимо 6.ковбасу теж соломкою 7яйця соломкою 8.в майонез додаємо часник 9все перемішати і заправити майонезом |