Фарфале з гарбузового тіста
Довго я не бралась, до такого роду тіста і вареники ніколи сама не ліпила, але цей рецепт мене заінтригував
В нас вже є один рецепт гарбузових макарон. але в мене дещо інший, тому пропоную вашій увазі :
Складники :200 г гарбузового пюре ,
2 яйця
1/2 ч. ложки, солі,
2 ст.л. оливкової олії ,
550 г муки,
мука для посипки
Гарбуз відварити чи запекти, відкинути на сито, дати стекти рідині, перетерти . Борошно просіяти гіркою, в середині зробити "ямочку", додати сіль, гарбузове пюре, яйця, оливкову олія. Замісити не дуже круте тісто. Вимісити його як слід до гладкості і поставити відпочити на півгодини-годину в холодильник.
Тісто тонко розкачати, залишити трохи підсохнути, порізати фігурно на квадратики, стиснути посередині для фарфале, чи можна виготовити равіоллі з сирною начинкою, чи порізати на полоски для локшини. Варити до готовності у підсолнгій воді чи у пароварці (для равіоллі).
Тісто дуже смачне, мягесеньке і дуже сонячно красиве. Ще роблю соус до лапші, але то вже напишу згодом, коли виставлю фото з готовими виробами.
Смачного !!!!!!!!!!!!