Оселедець в томаті.
Цей оселедець дуже любить моя сім"я, особливо, моя сестричка-двойняшка,
і тому я завжди готую, коли вона до мене приїзджає в гості. Отож
Нам потрібно:
1-1,5 кг філе мороженого оселедцю
0,5 ст. олії
0,5 ст. оцту
1 ст. л. солі
0,5 ст. л. цукру
2 ст. л. томатної тпасти
0,5 ч. л. паприки
0,5 ч. л. меленого перцю
3 середніх цибулин, хто любить більше цибулю в оселедці, то може кількість збільшити - порізати півкружальцями.
Все змішати, окрім оселедця і цибулі, і поставити на огонь, довести до кипіння і в гарячу суміш добавляємо порізану цубулю, перемішуємо, залишаємо, щоб охололо. Коли остине, перекладаємо шарами: риба, цибуля, риба, цибуля, і т.д.
Поставити в холодильник і має стояти не менше 24 годин.
СМАЧНОГО!!!!