Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Оселедець в томаті
jul4uk
13 листопада 2012 15:45
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 147
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 189
Реєстрація: 14.11.2011

ICQ:--

Бали: 661
Оселедець в томаті.


Цей оселедець дуже любить моя сім"я, особливо, моя сестричка-двойняшка, :lol: і тому я завжди готую, коли вона до мене приїзджає в гості. Отож
Нам потрібно:
1-1,5 кг філе мороженого оселедцю
0,5 ст. олії
0,5 ст. оцту
1 ст. л. солі
0,5 ст. л. цукру
2 ст. л. томатної тпасти
0,5 ч. л. паприки
0,5 ч. л. меленого перцю
3 середніх цибулин, хто любить більше цибулю в оселедці, то може кількість збільшити - порізати півкружальцями.
Все змішати, окрім оселедця і цибулі, і поставити на огонь, довести до кипіння і в гарячу суміш добавляємо порізану цубулю, перемішуємо, залишаємо, щоб охололо. Коли остине, перекладаємо шарами: риба, цибуля, риба, цибуля, і т.д.
Поставити в холодильник і має стояти не менше 24 годин.
СМАЧНОГО!!!!
Перейти на початок сторінки
lana
13 листопада 2012 18:47
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: jul4uk
1-1,5 кг філе оселедцю

Прошу уточнити: оселедець солений чи морожений?
Перейти на початок сторінки
jul4uk
14 листопада 2012 14:03
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 147
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 189
Реєстрація: 14.11.2011

ICQ:--

Бали: 661
Вибачте, за запізнену відповідь, морожений оселедець.
Перейти на початок сторінки
lingrod
14 листопада 2012 21:03
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Цитата: jul4uk
перекладаємо шарами:


то риба попередньо не готується? я маю наувазі - не підварюється , чи обсмажується? Сиру рибку перекладати?
Перейти на початок сторінки
jul4uk
14 листопада 2012 22:18
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 147
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 189
Реєстрація: 14.11.2011

ICQ:--

Бали: 661
Рибку розморожуємо і сиру перекладаємо.
Перейти на початок сторінки
Lorik
25 листопада 2012 21:58
Повідомлення #6


Молода господинька
  • 34

Репутація: 25
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 65
Реєстрація: 29.12.2011

ICQ:--

Бали: 405
я не кип"ячу, просто змішую всі складники - і в холодильник на 2 дні. рибка виходить супер!
Перейти на початок сторінки
Галиночка
25 листопада 2012 22:18
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
я те саме роблю з скумбрією. На 12 годин і все дуже смачно))))
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
25 листопада 2012 22:26
Повідомлення #8


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: jul4uk
Оселедець в томаті.


цей рецепт є на сайті - рибка смачна.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 13:15

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 106
Гостей: 103
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100