1. Картоплю почистити і розрізати на чотири частини. 2. Покласти картоплю в каструлю з підсоленою ледь киплячою водою. Варити до готовності, приблизно 20 хвилин. За цей час приготувати інші інгредієнти.
3. Приготувати гриби. Промити, очистити від шкірки (за бажанням) і дрібно нарізати. Приготувати цибулю. Почистити і дрібно порізати.
4. Перець розрізати на дві частини, вирізати серединку і насіння. Дрібно посікти. Дрібно порізати шинку. Натерти сир на тертці. Дрібно порізати помідори. Коли картопля буде готова, злити воду і дрібно порізати.
5. Розтопити 1 ст.л. вершкового масла / маргарину / оливкового масла в сковорідці. Смажити картоплю на середньому вогні, поки вона не зарум'яниться. Прибрати з сковорідки. Розтопити вершкове масло / маргарин у сковорідці, додати овочі і шинку і готувати на середньому вогні приблизно 8 хвилин.
6. Розбити яйця в миску і злегка збити, так щоб білок і жовток змішався. Додати сіль і перець за смаком. У сковорідку додати картоплю і видавити часник. Зверху влити яйця. Готувати 20 хвилин на слабкому вогні. Поставити сковорідку на гриль приблизно на 3 хвилини.
7. Уважно стежте, щоб фрітата не підгоріла. Прибрати з вогню, посипати тертим сиром. Поставити назад на гриль, щоб сир розтопився. Нарізати порційними шматками і подати на стіл гарячою. Рецепт з "Cook it! - вкусные рецепты".
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!