Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Насипний яблучний пиріг
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
8 листопада 2012 19:13
Повідомлення #1


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275



інгредієнти:
- 1 ст. манки
- 1 ст. борошна
- 1 ст. цукрового піску
- 1 ч. л. розпушувача
- 1 ч. л. кориці (я давала бааагаатооо , дуууже багато)
- 2 ч. л. крохмалю
- 1-1,5 кг яблук (кисленьке)
- Кориця, горіхи, мак (за бажанням)

Приготування:

1. Змішати всі сухі інгрідієнти.
2. Яблука очистити від шкірки, натерти на крупній тертці, сік не зливати. Додати за бажанням мак або горіхи (можна і без них).
3. Форму застелити пергаментом.

4. Насипати рівним шаром на дно кілька ложок сухої суміші, зверху викласти такий же по товщині шар тертих яблук. Зверху насипати шар сухої суміші. Потім - яблука. І так повторювати шари, поки не закінчаться яблука. Останній шар - суха суміш (злегка посипати).
До речі, на шари яблук я ложила пару родзинок.
5. Розрівняти верх і випікати в розігрітій до 180 ° C духовці близько 40-50 хвилин. Різати пиріг слід тільки охолодженим.

Рецепт як завжди :smile: з "Cook it! - вкусные рецепты"

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
uliana_y
8 листопада 2012 19:31
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
щось таке цікаве!!))І що тримається купи????))

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
8 листопада 2012 19:34
Повідомлення #3


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: uliana_y
щось таке цікаве!!))І що тримається купи????))

тримається дуже добре :smile:

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Канарейка
8 листопада 2012 19:58
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
LiLu,

Але ти вже бистра, я тіко вчора приглядалась до нього :laughing:
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
8 листопада 2012 22:00
Повідомлення #5


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: Канарейка
, я тіко вчора приглядалась до нього

Ну виш!! ти тіки приглядалась , а я вже обїдалась :laughing:

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
9 листопада 2012 12:35
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
А яке воно на смак?Там нема яєць?
Перейти на початок сторінки
Кіра
9 листопада 2012 15:42
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
виглядає смачно!!!!!Ти все печеш з того сайту))))
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
9 листопада 2012 19:00
Повідомлення #8


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: ІНЕСА
А яке воно на смак?Там нема яєць?

По рецепті нема яєць , на смак навіть не знаю... певно як запіканка чи шо , тісто не дуже відчувається .

Цитата: Кіра
виглядає смачно!!!!!Ти все печеш з того сайту))))


Ну не все , але шось як сподобається , то й готую відразу :smile:

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
KASYA
9 листопада 2012 19:13
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
А який розмір форми?

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
Тетянка П
9 листопада 2012 19:33
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дуже смачно! :tongue: А я ще на верхній шар натираю на тертці вершкове масло. При випіканні воно просочує тісто. Смачно виходить :winked:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 13:46

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 117
Гостей: 116
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100