інгредієнти: - 1 ст. манки - 1 ст. борошна - 1 ст. цукрового піску - 1 ч. л. розпушувача - 1 ч. л. кориці (я давала бааагаатооо , дуууже багато) - 2 ч. л. крохмалю - 1-1,5 кг яблук (кисленьке) - Кориця, горіхи, мак (за бажанням)
Приготування:
1. Змішати всі сухі інгрідієнти. 2. Яблука очистити від шкірки, натерти на крупній тертці, сік не зливати. Додати за бажанням мак або горіхи (можна і без них). 3. Форму застелити пергаментом.
4. Насипати рівним шаром на дно кілька ложок сухої суміші, зверху викласти такий же по товщині шар тертих яблук. Зверху насипати шар сухої суміші. Потім - яблука. І так повторювати шари, поки не закінчаться яблука. Останній шар - суха суміш (злегка посипати). До речі, на шари яблук я ложила пару родзинок. 5. Розрівняти верх і випікати в розігрітій до 180 ° C духовці близько 40-50 хвилин. Різати пиріг слід тільки охолодженим.
Рецепт як завжди з "Cook it! - вкусные рецепты"
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!