Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Швейцарський торт
Volo-shka
5 листопада 2012 08:23
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Швейцарський торт

Швидкий у приготуванні, зовсім не складний, і в той же час вологий і ніжний тортик!

Продукти

Для бісквіту:
4 яйця
1,25 ст борошна
1 ч. л. розрихлювача
1 ст. цукру

Для сиропу:
1 ст. води
4 ст. л. цукру
1 ст. л. коньяку або бренді
2 ч. л. розчинної кави.

Для прослойки:
120 г чорного шоколаду
75 г вершкового масла
1 ст. л. коньяку

Для крему:
500 г домашнього сиру без крупинок (перетерти через сито)
1/2 ч. л. лимонної цедри
500 мл вершків (брала домашню сметану)
100 г білого шоколаду
4 ст. л. цукрової пудри

1. Готуємо бісквіт:
- Яйця збити міксером до збільшення об"єму в 2 рази, і не перестаючи збивати, поступово всипати цукор. Збивати не менше 10 хв.
- Невелики порціями всипати борошно і розрихлювач, оборежно перемішати лопаткою.
- Вилити в деко і випікати 20 хв при температурі 180 градусів. Готовий бісквіт звільнити від паперу, охолодити і розрізати на 3 частини. (Бісквіт виходить дуже пухкий і ніжний).

Сироп: Закип"ятити воду, розчинити в ній каву, цукор, додати коньяк.

Прослойка:
Розтопити шоколад із маслом, охолодити , додати коньяк.

Крем:
- Збити сир із 3 ст. л. цукрової пудри, додати цедру і розтоплений білий шоколад, знову збити.
- Збити вершки із 1 ст. л. пудри до стійких піків.
- Обережно перемішати вершки із сирною масою, крутнуть пару разів міксером.

Збираємо торт:
Пропитати всі 3 частини коржа сиропом, за допомогою кулінарної щіточки змастити їх розтопленим шоколадом із маслом і коньяком (прослойка), охолодити.
Змастити бісквіт із охолодженим шоколадом сирним кремом, верхній корж також.
Обмастити кремом бока торта. Посипати верх і боки торта натертим на терку чорним шоколадом.



Рецепт із сайту хлібопічка.ру. Нажаль не записала відразу автора. Разом із тим, дякую йому за рецепт, тому що це дуже смачно :tongue:
Перейти на початок сторінки
gutka
5 листопада 2012 10:44
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Volo-shka
Швейцарський торт

цей торт буду пекти, обожнюю сир у десертах, а тут ще й з білим шоколадом і цікавою шоколодною прослойкою
дякую за те що звернула увагу на такий цікавий і судячи з фото смачний тортик
Перейти на початок сторінки
vika
5 листопада 2012 11:05
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Цитата: Volo-shka
Швейцарський торт

Дуже-дуже аперний тортик! Обовязково спробую, давно щось таке шукаю.
Перейти на початок сторінки
Софія06
17 квітня 2013 17:38
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Я пекла цей тортик собі на ДН, дуже смачненький. Дякую!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
galalviv
26 серпня 2013 12:49
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Спробувала і я цей тортик, чесно кажучи, не очікувала такого результату - дуже смачно !!! Як завжди, випробовувала рецепт на своїх, пекла похресниці на день народження, сама з'їла 2 куски, хоч до тортиків вже відношуся спокійно, хіба пробу знімаю ))) В крем додала ще персики.Фото вже з гостини, тому не дуже естетичне, але не мали ж всі чекати, поки я фотосесію проведу )))

Дякую Саші за рецепт !)))
Перейти на початок сторінки
ІринаТ
30 липня 2015 21:33
Повідомлення #6


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 16
Реєстрація: 3.02.2015

ICQ:--

Бали: 100
Мені теж сподобався тортик, дуже добре тримається купи, вологий. але от до сиру мені би хотілося додати якихось фруктів. Може справді персиків, або що ще ви дівчата додаєте до сиру? І скажіть, по такій начинці можна класти мастику зверху чи дати ще один бісквітний корж?
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 13:44

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 125
Гостей: 123
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100