Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Баварський крем з білого шоколаду, супер смачний крем-суфле
galalviv
2 листопада 2012 10:09
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
250 гр. молока
50 гр. цукру
100 гр. жовтків (6 шт)
10 гр. желатину в пластинах
250 гр. білого шоколаду
500 гр.вершків 33 %
ваніль
Залити желатин холодною водою,хай набухне.Розігріти молоко до 85 *,влити жовтки,змішані з цукром,перемішати і знову довести до 85*.Зняти з вогню,одразу ж додати шоколад, поламаний на кусочки,і віджатий желатин.Все добре збити блендером(або міксером).Охолодити. Взбити охолоджені вершки до стійких,змішати їх (не збивати !!!!!!!!!!!!! вимішувати вручну!!!!!!!!!!!!!) з охолодженим до кімнатної температури кремом.
Оскільки желатину в пластинах у нас я не знайшла,а він дуже класний,дійсно швидкорозчинний,то другий раз робила цей крем з нашим желатином,але розводила його водою,топила на водяній бані і вже тоді давала в крем,бо,думаю,що сам по собі він би не розчинився в масі.Вершки другий раз мала 30 %(в мене тільки перший раз було все строго по рецепту :t1011: )-все було супер !!!!!!!
Крем дуже смачнющий,мої діти виїдали його з торту,а коржі казали "тато з"їсть" :lol:
Перейти на початок сторінки
Люба П
2 листопада 2012 10:56
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Цитата: galalviv
розводила його водою,топила на водяній бані і вже тоді давала в крем,бо,думаю,що сам по собі він би не розчинився в масі.


дякую за рецепт, але прошу подробиць.
10 г - то десь чайна ложка?
а скільки води?

і ще, що робити якщо я не маю термометра?
85 градусів - це майже до кипіння?

дякую за відповіді
Перейти на початок сторінки
нінок
2 листопада 2012 10:58
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
galalviv,Впевнена , що крем ням- ням. Певно не спробую, бо в нас в місті немає натуральних вершків... :recourse: Але смак мені добре знайомий, бо я вічно мішаю білий збитий ганаш( а це майже то саме, що крем) + добавляю збите марскапоне (ті самі вершки). То один самий мій любимий кремчик. Галюня , молодчинка, що виставила такий хороший рецепт. Дівчатка, всім рекомендую, то є добрий крем, як то кажуть" сучасний". :smile:
Перейти на початок сторінки
Яілатан
2 листопада 2012 11:52
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Я підтверджую, крем просто смакота. Вчора зробила, сьогодні будемо смакувати в тортику. Мені чимось нагадує морозиво. Супер, Галя ще раз дякую :belay:
Перейти на початок сторінки
нінок
2 листопада 2012 13:13
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: Яілатан
Мені чимось нагадує морозиво

Так , цей крем має нагадувати морозиво (вершки+ білий шоколад+маса типу пудинговоі) , і ще якщо добавити 2 столових ложки варен.згущенки( чи карамельного соусу, просто він трошки рідший, акуратно треба)- то має бути смак крем - брюле. Так я роблю в себе , а Галюнін крем подібний дуже.І варена згущенка по жирності і структурі не повинна змінити сам крем. Звиняйте ,якщо" не по темі"- всі знаєте мою любов до експериментів і змін... :feel: :smile:
Перейти на початок сторінки
natalsya
2 листопада 2012 15:39
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
нінок,я попробувала зробити від тебе ганаш ну то просто бомба.Він такий смачнющий як ну.Дуже дякую
Перейти на початок сторінки
natalsya
2 листопада 2012 15:42
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
galalviv,
дякую за смачні рецепти :a0a: .Буду мати нагоду то обовязково попробую.Напевне смакота
Перейти на початок сторінки
нінок
2 листопада 2012 15:51
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: natalsya
Буду мати нагоду то обовязково попробую.Напевне смакота

Це дуже добре, що подобається ганаш- він основа багатьох кремів. Той Галюнін крем припаде тобі до смаку , вони з "одноі опери". :smile:
Перейти на початок сторінки
galalviv
2 листопада 2012 16:04
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Цитата: Люба П
10 г - то десь чайна ложка?
а скільки води?

Я важила на вазі...,але то більше,ніж чайна ложка.Купіть собі пачечку 15 гр,відміряйте скільки там ч.ложок,а тоді діліть. А воду-на око ,не багато,так,щоб він в ній набух (він збільшиться в об"ємі)і можна було його розтопити.
Цитата: Люба П
і ще, що робити якщо я не маю термометра?
85 градусів - це майже до кипіння?

Хм,і я його не маю,якась чуйка в мене є на рахунок того...
Дівчата,користуйтеся на здоров"я,експериментуйте зі смаками,і пишіть тут.Я хочу зробити його ще з чорним шоколадом,думаю для любителів шоколаду буде супер !!!
Перейти на початок сторінки
нінок
2 листопада 2012 16:07
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: galalviv
Я хочу зробити його ще з чорним шоколадом,думаю для любителів шоколаду буде супер

Ну, Галюня , "чувствую"- ти справжній кондитер! :t1011:
Перейти на початок сторінки
 
« · Креми · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:41

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 108
Гостей: 106
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100