Доброго дня! Ось і я вирішила поділитись звами моїми рецептами
може вони не такі досконалі як ваші, но я вчусь)))
Розбийте в миску три яйця, додайте склянку цукру і збийте суміш за допомогою міксера на максимальній швидкості до отримання щільної світлої піни. Додайте в миску склянку борошна, попередньо просіявши борошно через сито. Додайте в суміш чверть чайної ложки гашеного соди. Гасити соду можна оцтом або лимонним соком. Гарненько перемішайте інгредієнти. сковорідку змастіть маргарином і посипте панірувальними сухарями. Розподіліть сухарі рівним шаром по стінках і дно посуду. Поріжте яблука тонкими скибочками упоперек часточок і викладіть їх рівним шаром в підготовлену форму для випічки. Можете додати в яблука трохи меленої кориці (воно як на мене смачніше з корицею). В мене електро плита, я десь приблизно пеклата хвилин 20. Як спечеться берете тарілку і перевертаєте шарлотку. Смачного!))