Даю рецепт сирника,відразу кажу,що в нас на сайті є
дуже схожий сирник "Полячка" від Natalyadiva,але мій дещо відрізняється.
Сирник
Тісто: 250 г маргарину, 5 жовтків, 1 скл. цукру, 1 ч.л. порошку до печива, 3 скл. борошна.
Замісити тісто, розділити його на 3 частини, до однієї з яких додати 3 ст. ложки какао. Тісто заморозити.
Сирна маса: 1 л сиру перемолоти, 5 жовтків, 1 скл. цукру, 2 ст. л. крохмалю, 100 г масла, сік лимона.
Білки: 5 білків збити з 1 скл. цукру, додати 2 ст. л. крохмалю, 1 пачку вишневого киселю.
У форму для випікання тремо 1 частину білого тіста. На неї викладаємо 1 л вишень. На вишні тремо коричневе тісто. Тоді викладаємо сирну масу, білки, а зверху тремо другу частину білого тіста і печемо.