Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Сирний десерт "Тріо"
jul4uk
22 жовтня 2012 16:43
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 147
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 189
Реєстрація: 14.11.2011

ICQ:--

Бали: 661
Сирний десерт "Тріо"



Нам потрібно:
сметана нежирна (я брала 15%)- 450 г
мілкозернистий сир - 400 г
желатин - 4 ч. лож.
цукрову пудру(я брала цукор - 4 ст.лож. + ваніл.цукор) за смаком
барвники - 2 кольори,або харчові або замінити природніми, наприклад, какао і сік червоного буряка.

Сир взбиваємо блендером з сметаною(або перемішуємо) до однорідної маси, добавляємо цукрову пудру (цукор) за смаком. Швидкорозчинний желатин розчиняємо в 1/3 стакана кипятка, вливаємо тонкою струйкою в сирну масу і ретельно перемішуємо.
Тепер підготовлюємося до створення красоти. Нам необхідно отриману масу розділити на 3 рівні частини, для цього я взяла одинакові прозорі ємкості. Тепер створюємо тріо з 3-ох кольорів. Одну ємкість залишаємо білою, дві, що залишились, фарбуємо у кольори (рожевий, коричневий).
Беремо тортівницю і починаємо чарувати :smile: - у центр тортівниці вливаємо 4 ст.л. маси рожевого кольору, потім знову у центр (рожевого) 4 ст.л. маси коричневого кольору, потім знову у центр (коричневого) 4 ст.л. білого кольору. І так по черзі доти, поки сирна маса не закінчиться. Якщо акуратно ми будемо це робити, то ідеально отримаємо зовнішній вигляд десерта.
Можна на цьому завершити красоту, але мені сподобалась ідея від Елени Баженовой (Цептер), за що їй велике спасибі, щоб вигляд десерту був неперевершений. Беремо дерев'яну шпажку і від центра проводимо лінії (головне, щоб не дрогнула рука). І перед нами практично розпущена чудо-квітка.
Так як я чарувала з своєю донечкою, то в нас трохи центр змістився і натомість вийшла "павутинка", не квіточка :lol:
Ставимо в холодильник до повного застивання, приблизно на 4 години.
Перед відкриттям тортівниці можна опустити її на секунду в гарячу воду, щоб стінки тортівниці акуратно відійшли.
Перейти на початок сторінки
uliana_y
22 жовтня 2012 18:06
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
jul4uk,
а який діаметр форми має бути ???))))Не знаю)) я так всьо точно не вмію робити!!)))І в мене рука буде трістись)))))Цікаво чи можна взяти на низ бісквіт

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
jul4uk
24 жовтня 2012 17:43
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 147
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 189
Реєстрація: 14.11.2011

ICQ:--

Бали: 661
у мене була форма d=24, але можна меншу, але не більшу, бо тоді буде тоненький десерт :smile:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 13:29

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 117
Гостей: 114
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100