Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 ФМ-10 Пиріжки різних народів
Ludany
18 жовтня 2009 21:08
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Мабудь ні для кого не секрет,що я дуже-дуже люблю випічку.Причому не так солодку,як солену.І не такий я вже і фанат в поїданні,просто страшенно люблю сам процес.Нове моє захоплення в цій області пиріжки та палянички різних країн.З останніх моїх здобутків паляниця по-китайськи,узбекська слоєна самса,хачапурі по-аджарськи,татарські чебуреки янтик і татарські пиріжки з м"ясом та картоплею ечпочмаки.
Всі по-різному смачні і по свому неповторимі,дуже цікаво пекти те,що ніколи не те що не їла,але й не бачила.
Я знаю,що серед вас теж багато хто має неабиякий досвід в випічці подібного роду,поговоримо ?
На фото янтик і ечпочмаки.
Рецептами при бажанні звичайно поділюсь.

Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
18 жовтня 2009 21:19
Повідомлення #2


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Люба, стільки назв понаписувала, шо я читала по буквах і мало язик не поламала lol

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Ludany
19 жовтня 2009 13:21
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Наталь,назви незвичні для нас,але на смаку це не позначається winked !!!
Оці чебуречки цікаві тим,що печуться на зовсім сухій сковороді,без грама олії і гарячі зразу промащуються сливочним маслом,стають м"якенькі-прем"якенькі зразу,дуже смачні.
А ці пірамідки печуться на смальці і на соді,я спеціально витоплювала з сала,а шкварки в начинку до курячого філе і бульби і ніякої м"ясорубки,все ріжиться вручну на маленькі шматочки.
Перейти на початок сторінки
ir71
19 жовтня 2009 15:05
Повідомлення #4


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Доброго дня всім!
Незнаю до яких народів можна віднести мої пиріжки,швидше за все російсько-українські(рецепт взяла колись давно на одному з російських сайтів),але всеж таки покажу їх у цій темці.У мене в сімї не люблять пиріжків,тому я не дуже їх печу(крім чебуреків),а от Любашині пиріжки без жиру,мене зацікавили.Мабуть собі спробую.

Отже мої Пиріжки на кефірі
На 1 фото зпечені у духовці,а на другому на оліїї.



Перейти на початок сторінки
Ludany
19 жовтня 2009 15:55
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Ір,гарненькі пиріжки,дякую за оперативність!

Сухі чебуреки янтик
Замісити туге прісне тісто (борошно, вода, яйце, сіль). Дати відпочити пів години.Розкатувати дуже тонко, блюдцем вирізати кружки.Нанести сирий м'ясний фарш (жирна свинина, куряче філе, терта цибуля, сіль, перець), щільно защипати края.Разігріти сковорідку (у мене тефлонка), укласти чебуреки (без краплі жиру!) і випікати з 2 сторін на невеликому вогні (я закривала ще й кришкою). Готові промазати вершковим маслом з обох сторін.
Перейти на початок сторінки
уляночка
19 жовтня 2009 22:08
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Ludany, цей рецепт мені підходить як ніколи. я рідко щось смажу на олії (чоловікові не можна). Тому такі чебуречки ідеально нам підходять. Дякую.

p.s такі чебурекі я їла за кордоном в одному кафе при трасі. у них була начинка з сиру та зеленню і просто вареною картоплею. випікали на якомусь півкругу. Спечене моментально мазали маслом. Нам сподобалося. wink Маю десь фото такого процесу wink
Перейти на початок сторінки
gutka
20 жовтня 2009 07:57
Повідомлення #7


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Ludany
пиріжки з м"ясом та картоплею ечпочмаки

напиши ще цей рецепт приготування тіста
Перейти на початок сторінки
Ludany
20 жовтня 2009 11:39
Повідомлення #8


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Улян,звичайно попробуй ці сухі чебуреки,вони ще відомі під назвою "чуду".Роблять з різною прерізною начинкою,мені дуже хвалили в якості начинки підтушені (або відварені) шампіньйони з тертим твердим сиром,планую попробувати winked !
Кать,лови рецепт цих татарських пиріжків
Єчмочмак
100 г свинячого сала ріжемо на маленькі кубики і витоплюється на маленькому вогні (шкварки повинні бути прозорі і рум'яні). Відокремлюємо смалець від шкварків, охолоджуємо хоч трохи.
Тісто
Отриманий смалець змішуємо зі сметаною (250 мл), додаємо сіль (1 ч.ложку), соду (1 / 2 ч.ложки), борошно (400г) замішуємо тісто (не должнл бути занадто туге). Даємо відпочити пів години.
Начинка
5 очищених сирих картоплин ріжимо на маленькі кубики 0.5 * 0.5 * 0.5 см.Курячее філе (0.5 кг) ріежимо теж на маленькі кубики, додаємо шкварки, 30г розм'якшеного вершкового масла, цибуля (1 шт., дрібно порізати) солимо, перчимо, добре перемішуємо .

Тісто ділимо на 12 частин, кожну розкатуємо, на середину кладемо начинку, формуємо пірамідку, залишаючи зверху незащіпанним отвір в діаметрі 1см.
Випікаємо при 200 град. (Я трохи змащувала яйцем), через 15 хвилин від початку випічки у відкритий отвір вливаємо трохи бульйону і допікаємо до готовності.
Перейти на початок сторінки
уляночка
20 жовтня 2009 11:55
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785

Ludany
Єчмочмак

Люба, такий цікавий рецепт))))!!!
Перейти на початок сторінки
уляночка
20 жовтня 2009 21:23
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
ПРОСТО ПИРІЖКИ


рецепт тут

Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 липня 2024 06:20

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 14
Гостей: 2
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100