І як це я пропустила стільки смакоти!!! Ну, дівчата, ви і молодці стільки краси напекли!!!
galalviv, ну як твої півпорції?))))
Vajnrauh, який красень вийшов - дуже пухкий та рихлий - обожнюю!!!
Lusuchka, На здоров"я, дуже рада, що вам сподобалося. А шматочок - дуже апетитний!!
Іванка, Та який гарний вийшов!!! Височенний!! А горішки ти в крем чи у тісто давала?
Нещодавно теж пекла його на замовлення, все з тим же шоколадно-сметанковим кремом, але давала білий шоколад, а ще додала чорнослив та горіхи Дуже сподобалося (мене теж пригостили шматочком))))
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Гарний рецепт! Дякую! Ось мій медовий тортик за вашим рецептом
При приготуванні зробила висновок, що бісквіт важливо не перепікати бо виходить підсушений, пекла на 5 яєць і дарма, бо вийшов дуже великий корж, наступного разу буду точно притримуватись рецепту. На другий день набагато смачніший, цей тортик "любить" настоятись.
Galina_Nedomirko_, Скільки ви давали муки 200 чи 250гр.Тут пише стакан!Але ж то розтіжиме поняття))Хочу пекти сьогодні.Їду до батьків на свята)крем планую зробити сметана з білим шоколадом ,ну і соком лимона)Буду вдячна всім хто робив цей медівничок і відповість)Всім ВЕСЕЛИХ свят!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Galina_Nedomirko_, дякую що відгукнулись)Спекла,виріс дуже добре.Пекла в тортівниці 26см діаметром.Спочатку перші 10хв взагалі не ріс,думала вже все пропала,але потім добре виріс.Розрізала на 3 частини.Перемастила,крем також дуже класний!)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!