Ще там-того року знайшла я рецепт такого хліба, не вірила, що щось путнє з цього вийде та попробувала, рецепт переробила під ті інгридієнти, що мала і ось що вийшо.
Хліб завдяки дарам осені - гарбузам отримав яскраво оранжевий колір, що не може не тішити у прохолодну пору, тому раджу спробуйте!!!
50 гр дріжджів
+1 ч.л. цукру
+150 гр почищеного гарбуза відвареного і помнятогго, або подрібненого блендером
сіль
100 гр манки
300-400гр муки
Вимісити тісто і поставити в холодильник на 1 год
За цей час 1 цибулину порізати півкільцями і піджарити на олії,
подрібнити жменю грецьких горіхів
змастити форму олією і посипати бортики сухим маком.
За годину дістаємо тісто додаємо до нього цибулю з олією і горіхи, викладаємо в форму і чукаємо щоб воно виросло вдвісі, печемо до 1 год(45-50 хв)