Придумала я собі такий бісквіт спекти,думаю-раз печуть з чорним шоколадом,то і з білим має бути! Набираю в ґуґлі,аж раз-а він на рідному форумі є !!!!! Отже-спекла.Зробила спершу пів порції,бо мені лиш 2 тонких коржі потрібно було,але він якось так гіркою росте,що прийшлось ту гірку зрізати і дітям віддати,а сама знову за міксер! До першої півпорції забула дати цедру,до другої-дала,так без цедри він мені більше подобається,дуже ніжний смак,нагадує мені смак ще радянського торта "Космос",такий в картонних пачках продавався,суха суміш,яку треба було,не пам'ятаю вже з чим розмішати і пекти.Мала була,але чогось він мені запам'ятався,бо як спробувала цей,то відразу згадала.
Єдиний недолік цього бісквіта-оця гірка,бо ,якщо пекти його на замовлення-багато відходить- ту гірку зрізати треба-я люблю,щоб рівнесенькі коржі були,а смак-чудовий !!!!!
Ну і ,звісно ж,дякую Саші за рецепт,що не прийшлось мені довго рискати по інтернету !