Яблучний торт1корж бісквітний:
Збити 4білки+1ст.л. мінеральної води+4л. цукру. Додати по одному 4 жовтки. Легко вимішати з 4 ст.л. борошна.
2 корж слойоний (бажано місити наніч)
Посікти ножем 1п. маргарину
0,5 кг борошна
Додати 2 жовтки, розмішані з 1 скл. сметани. Замісити тісто. Зранку випекти 2 коржі, поколовши вилкою (тісто збігається при випічці).
Яблука6 шт. яблук дольками зварити в сиропі. Як тільки закипить--витягнути шумівкою і викласти на тарілку, щоб вистигли.
Складаємо так:1 корж змастити будь-яким джемом, посипати жменькою подрібнених горіхів, далі перемащувати заварним кремом і яблуками, чергуючи бісквітний і слойоний коржі.
Верх торта оформити за бажанням. Цей я робила рік тому, оформлення слабеньке.
Торт дуже смачний.