Планували ми довго і нудно, майже ціле літо вирушити з Марічкою в Карпати. То погода була не та, то на море їздили, то ше десь нас носило і з того всього, аж цього тижня в нас получилось зібратись докупи)))
Так як ми вперше з чоловіком їхали на ночівлю, то в нас нічого і не було з того всього, що для того треба, ми купили і палатку і спальники і матрас і навіть рюкзак, їхали ми автобусом і нічого більше крім одягу і того всього, що купили навіть не брали. Марічка в нас більш досвідченіша і ще й на машині, то тягнула з хати все, що бачила Їди і пиття була ціла купа, що можна було нагодувати і напоїти всіх людей, котрі мимо нас проходили))))) Але то нам так здалось тільки на самому початку, потім вийшло так, що ще треба було докупляти пива, бо не стало)))
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
День перед тим затамувавши подих, думали, аби то в нас все вийшло, як має бути. Але моя мала дитина наїлась винограду і отравилась, прийшлось лишити в хаті оцю маленьку дівчинку
Ми з нею гарно поговорили, і вона нас відпустила і сказала, що наступного разу обов'язково з нами поїде.
Значить так.. в шостій ранку Марічка виїхала з Шкла в Корчин на машині, а ми з Трускавця в Стрий електричкою, а потім в Корчин на автобусі. Ми так шось трохи задумались і пропустили нашу зупинку, проїхавши Марічку мимо Ледве впросили шофера, аби нам став)))
Сіли до них і поїхали по страшній дорозі до водоспаду. Мені пару разів аж серце ставало від страху!
Приїхали на місце, втішилися, що не дуже багато сміття і тільки почав Марічкин Сергій палатку розкладати, як полив дощ. Ми пересиділи в машині, добре що не довго і далі вже гарно розклались, зайняли майже цілу поляну)))
Наробили канапок, кави і чаю, посиділи, відпочили з дороги... Кайф!!!
--------------------
Тащо поближче палатка, то наших старших дітей, обидві там спали. Не знаю, чому їм було не страшно! А ота наступна то Марічки з чоловіком і малим Сергійком. Я мало не посивіла в першу ніч, я думала, що або якісь кабан прибіжить, або кабаниха То всьо Марічка винувата, бо цілий день страшила малого кабанами і вовками... Малому хоть би шо, а я мало не вдуріла))))
Тут готувалась смачнезна їжа))))))
Перші гриби пішли...
Але Марічці мало дров, вона несе ще
--------------------
Дівчатонька, ви такі молодці, така файна розповідь, дякую Натонько . Бачу ви там ціле наметове містечко розклали, ото ОРГАНІЗАЦІЯ на вищому рівні . А деж той водоспад Гуркало? то ви до нього ходили ,чи ні? чи то ще не все,я так підозрюю Певно довго готується той бограч, може й пів дня, бачу Марічка біля нього вже штани на шорти поміняла (щойно зауважила). А то зелене в казанку ,то ви з собою навіть зелень привезли ,чи якоїсь кропиви накидали?
ОХ......Є шо розказувати...І навіть не знаю з чого почати)))))) Коротче......Наважувалася я на ту поїздку ціле літо.Шось не могла собі уявити як то можна машиною в карпати заїхати, та ше й під самий водоспад! Хоча Натонька мене запевняла шо виділа,як там машини їздили))) Ну правда заїхали ми...хоч пару разі машина так дном стукалась, шо я думала шо ми якісь запчастини по дорозі погубимо))))) Но я сиділа і тихенько мовчала, бо Натоньку на кожному ударі серце боліло і я подумала, шо ,як я почну йойкати, то вона ше подорозі вмре Прийхавши на місце,я подумала "не дарма мене Наталя вмовляла...." Місце де ми зупинились просто чарівне,як з казки. Дуже гарна долина, а кругом неї віночок гір. З права спуск до водоспаду, а зліва джерело Ми себе там так комфортно почували, ніби туди все життя їздимо)))))
То питання пекло всіх моїх знайомих і тому певно й тих хто читає темку))) Чи знайшли наші чоловіки спільну мову? знайшли , та ще й зразу в машині. Сергій не знав дороги, а Андрій показував де їхати))))))) Оленка з Настьою - варехи й щебетухи,дуже гарно подружились!!!! А Сергійко розбудив всі карпати,трохи вередував, трохи бешкетував,трохи нас смішив, аби нам не було скучно)))) Бракувало тільки Діанки! І взагалі ми дуже класно провели разом час!!!!!)))))))
Тепер ще довго буду згадувати красоту і тишину гір ранком.....То просто насолода ставати зранку,коли ще вся трава вкрита росою і в тишині пити каву.....КАЙФ!!!!!!! І ще довго буде гріти душу той вогонь, який горів вночі і слухав наші теревені..... Емоції мене переповнюють!!!!!!!! А найбільше задоволення я отримала від збирання грибів. Ще досі закриваю очі і бачу, як вони стоять під деревами в травичці Висновок з цієі подорожі-- ХОЧУ ЩЕЕЕЕ!!!!!)))) Натонька ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ за те, що ти мене витягнула з дому!!!!!
Во.. а то Марічка каже, та як то просто будеш коло палатки стояти??? Давай, ніби ти шось дістаєш з сумки Потім вияснилось шо то тільки одна єдина фотографія нашої палатки))) І тепер як хлопці питають мого чоловіка, яка в нас була палатка, то він мусить оту фотографію показувати
Я би так не змогла, а ви?)))))))
Потім була страшна, темна ніч!!!
Було то холодно, то гарячо! А потім паніка, шо засну і задихнусь в тій малій палатці!
А потім зранку приїхали їкісь нечемні люди на машинах і дуже голосно кричали, називали нас іностранцями, бо в нас номери польські)))) Певно думали, шо раз ми іностранці, нічого не розуміємо, то ми ше й глухі і нічого не чуємо.... Я вас прошу, люди, як десь приїдете зранку і там стоять палатки і нікого поряд нема, то певно вони ше сплять! Нашо їх будити? Їм і так тяжко Не знаю, як хто, але я була злосна, поки не випила кави)))
--------------------