А давайте поговоримо на цьому тижні про сніданки.В мому розумінні це повинна бути швидко приготовлена,смачна поживна їжа,але разом з тим не важка для шлунку.
Насамперед різноманітні каші,вівсяна найчастіше з різними добавками(мед,горіхи,сухофрукти),оладки (і солодкі і овочеві),сирники,блінчики,гарячі бутерброди (самі улюблені-підсмажити грінку з двух сторін,розрізаною долько. часника провести по поверхні і швиденько поставити тертий сир,щоб ще встиг розплавитися).
Хочу поділитися моїми двома улюбленими сніданковими рецептами.
Сирні булочки(рецепт із жж Димкин Юлик
Сир(творог)-250г
Яйця-3 шт.
Сир тертий-70г
Борошно-3 ст,ложки з гіркою
Цибуля терта на дрібній тертці-1 / 2 шт.
Часник-1 зубок
Сіль на смак, на кінчику ножа розпушувач
Пекла в маффінових формах, вийшло 10 шт., При 180 град.
Оладки з пудингом200 мл кефіру (3.2%), 1 пудинг для варіння (просто порошок, у моєму випадку-карамельний), 2 столові ложки борошна з гіркою, 1 яйце, 3 столові ложки цукру, 0.5 ч.ложки розпушувача, 0.5 ч.ложки соди (погасити 1ч.ложкой оцту), сіль на кінчику ножа. вимісити лопаткою, не дуже ретельно (при ретельному вимішування оладки втрачають пишність), залишити на 15 хвилин.Потом обсмажити з двох сторін на соняшниковій рафінованій олії.