Пропорції продуктів довільні, усе залежить від розмірів вашої сковорідки. Беремо дві середні цибулини, дрібно кришимо і смажимо на олії , тим часом на дрібну тертку тремо 1 - 2 морквини, додаємо до цибулі і продовжуємо пасерувати, так само добавляємо 2 - 3 перчики, 4 - 5 середніх помідорів, 2 столові ложки сметани, петрушку, солимо і перчимо, розрівнюємо масу по сковоррідці (має вийти товщина десь на палець) і щільно викладаємо зверху шматочки білого хліба (згодиться і вчорашній), після цього накриваємо кришкою і чекаємо 1 - 2 хв., поки хліб прогріється і стане мяким. Тоді акуратно піднімаємо канапки і перекидаємо на тарілку догори начинкою. Смачного!