1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта,діаметр, висота, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Всередині шокол. шифоновий бісквіт,жовті коржі від "Лілії" і кокосовий корж від "Гавайського".Крем білково-масляний і полуничний.Вага 3,8 кг.покрито ММ,квіти-лілія з ММ,троянди з молочної мастики.
Всім привіт) Буду вертатися до гурту))) Відпустка закінчилась, відрядження наче також затихли до осені)))
Приймайте весільний. Ідею не важко вгадати - робила по фото торта Жанни Зубової. Лебеді мої))) Всередині ванільний бісквіт+ шарлот + персики. Квіти із ММ, листочки - айсинг. Вага трохи більше 5 кг.
Pito4ka, хочу фото торта !!! Зал залом, а тортик - не розгледіти ((, здалеку виглядає гарно (хіба ті стрічки на першому і другому поверсі якось дивно закріплені, зовсім не так як на верхньому), але хочеться подробиць !
galalviv, фото не мої(((( то робили люди вже в залі, зараз проситиму, може в них ще є нормальні фото))). А стрічка - то мій головний біль!!!! Закріпила на стійках, підібравши її воланами. Але поки довезли, щось з ними не теє сталося(((. Низ теж драпірувала фатином, але , як видно, не надійно, теж весь скуйовдився((( Везли його за місто, щось до 30 км. то якось так(((
Вислали
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Торт весільний "Троянди кольору айворі": 1-й поверх - "Ейфорія", 2-й поверх - "Поль робсон", 3-й поверх - "Біла акація", вага - 9,500. Такі троянди забажала собі наречена, мою з курсів не захотіла ))), ось такий торт мав бути, точна копія не знаю, чи справилась, але сподіваюсь, що їй сподобається.
galalviv, Галя, твоє виконання звичайно що краще, ну як на мою думку. Не знаю, що такого особливого наречена в ньому побачила, але смаки у всіх різні, і бажання клієнта закон))) ти справилась чудово, але стільки тих троянд накрутити, о- хо-хо!!!!!