Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Весільні торти-2.
нетік
6 серпня 2012 21:54
Повідомлення #1


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Вцій темі показуємо весільні торти.
ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта,діаметр, висота, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!



--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нінок
29 жовтня 2012 15:29
Повідомлення #121


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: chajka
дивись

Дякую, а я той сайт знаю, дивлюсь деколи - а куди я там дивлюсь, незрозуміло... :feel:
Перейти на початок сторінки
Христина)
29 жовтня 2012 15:34
Повідомлення #122


Молода господинька
  • 34

Репутація: 925
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 276
Реєстрація: 16.05.2012

ICQ:--

Бали: 1736
Цитата: galalviv
Давно вже хочу такі зробити-ніяк не зберуся ! В тебе гарні

Цитата: нінок
тако дивлюсь- мусіла то бути цікава клієнтка , бо тортик вона вибрала дуже елегантський і "закордонний".

Дівчата дуже дякую за відгуки!!!!!!!! І всім за плюсики!!!!!!
Клієнтка дійсно була цікава) Вона продумала все до деталі!! Прийшла з вибраним фото торта і дуже просила з робити такий самий) Так що дизайн "позичений")))) на жаль, з якого сайту не знаю(
Нінок можеш сміло робити такий самий, думаю ніхто не образиться))))

galalviv,
На майбутнє, серединку і справді треба робити з пелюстків) ефект буде кращим!! Дякую за підказку!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Христина)
29 жовтня 2012 15:46
Повідомлення #123


Молода господинька
  • 34

Репутація: 925
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 276
Реєстрація: 16.05.2012

ICQ:--

Бали: 1736
Цитата: нінок
Христина, підкажи будь ласка, чи квіти сама "на око робила" чи все таки по МК ?

МК:
http://stranamasterov.ru/node/115145
Тут більш детальніше))) може щось підійде))))
Перейти на початок сторінки
Лорі
31 жовтня 2012 07:33
Повідомлення #124


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
Персикові троянди.

вага 5.5кг 1-Поль-Робсон+персики, 2-шокобісквіт,бісквіт на киселі,крем пудинговий+вишні
Перейти на початок сторінки
Lusuchka
3 листопада 2012 21:04
Повідомлення #125


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
Мій "майже перший" :lol: весільний торт



Вага 4,4 кг, всередині Жіночі примхи+крем Шарлот, покрито і квіти ММ, узор - айсинг. Айсингом не дуже вийшло малювати, але я лише вчуся, тому дуже потрібні ваші поради. Чекаю на критику!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
8 листопада 2012 09:50
Повідомлення #126


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Ще один "З БУКЕТОМ ЛІЛІЙ"

Вага 10 кг, в середині шоколадні коржі+крем з вареною згущенкою і горіхами+ макові коржі сирний крем і вишні
Перейти на початок сторінки
мари4ка
8 листопада 2012 10:03
Повідомлення #127


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Шампанський тортик з бантом і перлинами,

Ваг а 11 кг
Перейти на початок сторінки
oksenya75
8 листопада 2012 10:52
Повідомлення #128


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Марічко, коли вже на виставку їдеш? Перемога тобі забезпечена!!!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
9 листопада 2012 09:17
Повідомлення #129


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: oksenya75
Марічко, коли вже на виставку їдеш?

Оксанко, мені до вистравки ще працювати і працювати треба)))) Але дякую за високу оцінку моїх робіт!)) :belay:
Перейти на початок сторінки
oksenya75
9 листопада 2012 09:33
Повідомлення #130


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Тобі, Марічко, вже давно пора на виставку. Чесне слово!!! Або книжку свою випускай - я куплю, скільки б не коштувала.
То мій експрес-торт. Всередині ванільний бісквіт, заварний крем, пропитка куантро, персики. Мастика мармишкова (щось я її геть не люблю останнім часом), квіти з желатинової мастики (як на курсах вчили). Вага десь трохи більше двох кілограмів. Хай називається "Весільна пастель")))
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 листопада 2024 04:20

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 4
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100