Ще один рецепт маринованих огірочків: "ОГІРКИ ПО-ПОЛЬСЬКІ"
Спочатку робимо заливку . Доза розрахована на дві 3-х літрові банки:
2,5 літри води
1,5 стакани цукру
0,5 літра оцту
100 гр солі
Все ретельно розмішати до повного розчинення цукру та солі.
На дно банки кладемо моркву кружальцями, часник, лавровий лист, перець чорний та духмяний. Вкладаємо огірки та заливаємо їх заливкою. Стерилізуємо 15-20 хвилин 3-х літрову банку. Літрові 10 хвилин. Я роблю заливку, а огірки розкладаю в літрові банки. Приблизно виходить 6-7 літрових банок. Виходять дуже смачними. Навіть морква та часник. Я їх роблю постійно. Рецепт від куми моєї мами.