Запіканка з кабачківСкладники:
кабачок -350 гр(2 невеликих)
перець болгарський-1 шт
кефір -6 ст. ложок
мука -150 гр
манка-150 гр
розрихлювач-2ч.л
сир твердий-50 гр
яйці-2 шт
сіль зелень.
Приготування:
Натерти кабачок на тертці( я терла на середнього розміру отвори)
перець почистити,мілко порізати. Все змішати додати кефір, яйці, сир (попередньо також потертий на тертці),все змішати, муку відразу всю не кидати може потрібно буде її і менше як в рецепті.Додати з мукою і манкою розрихлювач,сіль все вимішати повинно мати консистенцію як густа сметана. Викласти в форму яка попередньо змащена маслом.Пекти 180 гр.-40 хв. Смачного!