Ой, роздражнили ви мене розмовами про домашню ковбасу, що ледве дочекалась вихідних , щоб приготувати:
Тільки ще гаряча, погано порізалась!
На прохання Іванки додаю рецепт.
Готую кишки, перкладаю їх тертою сирою картоплею, щоб не було запаху.
Тим часом, нарізаю м*ясо ( у даному випадку ошийок, але можна додавати і курятину, і яловичину),додаю приправи( часник, перці, хто любить- коріандр), сіль і на 1 кг м*яса приблизно склянку води(і начиняти легше- м*ясо ніби пливе, і сочніша).Добре вимішую, і , якщо є час і бажання, залишаю на кілька годин або й на всю ніч, щоб пропиталося.Потім начиняю, відварюю і запікаю в духовці, підклавши вишневі гілочки.