Natalyadiva
Майя Шутенко
Olenochka
gutka
Натонька
OlenkaДівчатонька!!! Красненько дякую вам за гарні відгуки! Почути їх від вас, таких майстринь, велика честь для мене!
Натонько! Напередодні Різдва калачі в нас продають на кожному кутку, різних конфігурацій...Їх несуть діти разом із кутею в якості вечері своїм хрещеним, хрещені ж навзамін віддають свій калач хрещеникам разом із подарунками. Сьогодні бачила в церкві, як куми просто обмінювалися калачами, вітаючи один одного. А потім, звичайно, з"їдають, вони ж смачні, солодкі...
Я зазвичай не купую калачі, а печу сама, тому що домашня випічка не просто смачніша, вона ще й має своєрідну енергетику, ти вкладаєш частинку своєї душі , а потім з радістю даруєш її людям...А сам процес випікання чого вартий! Це ж магічне дійство, а запах свіжої здоби вдома, який чутно аж на вулицю! Ой, щось мене вже в лірику понесло...
Майя Шутенко : Калачі формую, надаючи їм по можливості максимально круглої форми, хоча можна , напевне, пекти їх і в формі, це слушна думка...можливо, вони були б ідеально рівненькі та кругленькі...Насправді, просто фотка вдала, деякі з них вийшли не дуже рівні, а першій партії я не дала достатньо часу на розстойку, і їх, біднесеньких, так розперло в духовці, що вони потріскали....