Фаршировані баклажани "під снігом".Інградіенти для приготування баклажанів:
Баклажани ( середніх розмірів) – 2 шт.
Цибулина – 1 шт.
олія – 3-4 ст. ложки
Помідора – 1 шт.
Куряче філе — 300-400 гр.
Чосник – 1 долька
Майонез (або сметана)
Сир твердий – 50 гр.
Сіль
Перець
Зелень (кріп, петрушка, базилік)
Баклажани повинні бути середніх розмірів Без ознак пошкодження. Промиваем баклажани. Далі чистимо від плодоніжки та розрізаємо повздовж, вирізаємо середину так щоб біля шкірки ще залишалося 0,5 см. Складаємо в миску , солимо і залишаємо на 40 хв.
Робимо начинку.
Нарізуємо кусочками куряче філе.Мілко ріжимо цибулю та чосник. Жаримо на сковороді з невиликою кількістю олії філе,цибулю та чосник, додаємо порізану кубиками мякоть баклажанів.Жаримо до готовності, солимо, перчимо.
Фаршируємо баклажани,далі нарізаємо кружельцятками помідор ставимо зверху ,змащуємо майонезом трішки зверху потертий сир.Печемо в духовці 20-25 хв.Смачного! Можна зверху прикрасити зеленню.