Одна така... 
       
	  Репутація: 730 
      Група: Vip-кухар 
      Повідомлень: 1225 
      Реєстрація: 19.08.2010  
 
      ICQ:--   
      Бали: 1275 
      | 
    Камамбер-фрі з соусом з ягід
 
  
  
  інгредієнти Камамбер (або інший м'який благородний сир) 90 г Жовток 2 шт Борошно 10 г Сухарі панірувальні 30 г Вино десертне 60 мл Малина 40 г Олія- 1 склянка
  спосіб приготування 1. Сир ділимо на порційні трикутники
 
  
  2. Збиваємо жовтки віночком 3. Обвалюєм сир в борошні 4. Змочуємо сир в яйці 5. Обвалюєм сир у панірувальних сухарях
 
  
  6. Розігріваємо фритюр (можна використовувати звичайну сковороду) 7. Обсмажуємо сир протягом 1,5-2 хвилин, а потім виймаємо його й даємо стекти жиру
  Приготування соусу    Вливаємо вино в окремий посуд і доводимо його до кипіння.Добавляем в вино ягоди і кип'ятимо 2-3 хвилини. Збиваємо ягоди блендером. Блюдо поливаємо соусом. Рецепт взяла з www.smachno.ua ,майстер-клас шеф-кухаря Віктора Тимчишин. 
      -------------------- 
      Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей! |