Одна така...
Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010
ICQ:--
Бали: 1275
|
Камамбер-фрі з соусом з ягід
інгредієнти Камамбер (або інший м'який благородний сир) 90 г Жовток 2 шт Борошно 10 г Сухарі панірувальні 30 г Вино десертне 60 мл Малина 40 г Олія- 1 склянка
спосіб приготування 1. Сир ділимо на порційні трикутники
2. Збиваємо жовтки віночком 3. Обвалюєм сир в борошні 4. Змочуємо сир в яйці 5. Обвалюєм сир у панірувальних сухарях
6. Розігріваємо фритюр (можна використовувати звичайну сковороду) 7. Обсмажуємо сир протягом 1,5-2 хвилин, а потім виймаємо його й даємо стекти жиру
Приготування соусу Вливаємо вино в окремий посуд і доводимо його до кипіння.Добавляем в вино ягоди і кип'ятимо 2-3 хвилини. Збиваємо ягоди блендером. Блюдо поливаємо соусом. Рецепт взяла з www.smachno.ua ,майстер-клас шеф-кухаря Віктора Тимчишин.
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей! |