Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Трембіта
Лорі
14 липня 2012 09:04
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513

Світле тісто
1 яйце,
2 стак. борошна,( в мене пішло 1.5 стакана)
1 пачка порошку до печива,
50г масла,
3 \ 4 стакана цукру,
1 пачка ван.цукру.
замісити тісто і поставити в холодильник на 45хв.
ТЕМНЕ ТІСТО:
3 яйця
1 стакан сметани
1 \ 2 стакана цукру
3 ст.л. какао
1 ч.л. соди
збити жовтки з цукром , додати сметану,какао,соду, додати збиті білки, натерти біле тісто на терку і вимішати . Пекти 50 хв.при темп.180
Корж вийшов дуже високий і я його розрізала і накрила зверху мусс.
Маково-розові трубочки
120г сиру,
50г масла,
50г цукру,
50г сметани,
1 \ 4 ч.л. соди,
3 стакана борошна( в мене- 2.5стакана)
замісити тісто, розділити на 4, розкачати і намастити начинкою
Маково-розова маса
1 стакан маку,
8 ст.л. цукру,
пелюстки з 3 роз, (не додавала)

лимонная кислота на кінчику ножа,
1 пачка ван. цукру
мак змолоти, запарити в 100гр. води і пропарити на малому вогні, додати цукор, ванільний цукор і пелюстки троянди розтерті з цукром і лимонною кислотою
Сметанний мусс
800г сметани,
1 \ 3 стак. цукру,
30г желатина,
1 \ 2 стакана молодих листочків мяти,(замінила на вишневий сік і додала вишні)
150 мл молока
Сметану збити з цукром, В 100гр.гарячого молока розчинити желати,охолодити. В 50гр молока розтерти мятні листочки, вимішати все разом.
На корж виложити трошки мусу, поставити на холод,виложити трубочки і залити решту мусу.

Оригінал рецепта на Кукорамі. Дякую
Перейти на початок сторінки
Soni
14 липня 2012 09:41
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Галюсю дуже дякую за Трембіту мені руки до неї не дійшли ніяк, мала страх, от тепер мушу попробувати!
Перейти на початок сторінки
Лорі
14 липня 2012 09:50
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
Цитата: Soni
Галюсю дуже дякую за Трембіту мені руки до неї не дійшли ніяк, мала страх, от тепер мушу попробувати!

Марія,на здоровячко,в мене також був страх братися за той пляцок,але зі своїми змінами щось та й вишло. Гості одобрили :winked:
Перейти на початок сторінки
Olichka
20 січня 2013 19:08
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
І я пекла "Трембіту". Так я ще добре не вмію пекти, то до ідеалу ще далеко. За те смачно було. Ось так в мене получилось.

Перейти на початок сторінки
Olichka
20 січня 2013 19:14
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Я пекла за таким рецептом:
ПРОДУКТИ:
ДЛЯ КОРЖА:
СВІТЛЕ ТІСТО: 1 яйце, 2 склянки борошна, 1 пачка порошку для печива, 50г масла, 3\4 склянки цукру, 1 пачка ванільного цукру.
ТЕМНЕ ТІСТО: 3 яйця, 1 склянка сметани, 1\2 склянки цукру, 3 ст.л. какао, 1 ч.л. соди.
МАКОВО-ТРОЯНДОВІ ТРУБОЧКИ:
ТІСТО: 120г сиру,50г олії, 50г цукру, 50г сметани, 1\4 ч.л. соди, приблизно 3 склянки борошна.
МАКОВО-ТРОЯНДОВА МАСА:
1 склянка маку, 8 ст.л. цукру, пелюстки з 3 квітів троянд, лимонна кислота на кінчику ножа, 1 пачка ванільного цукру.
ДЛЯ СМЕТАНКОВО- М'ЯТНОГО МУСУ:
800г сметани, 3-4 столових ложки м`ягкого незернистого сиру, 1\3 склянки цукру, 2 пачки(по 15 г) швидкорозчинного желатину, 1\2 склянки молодих листочків м'яти, 150 мл молока.
ПРИГОТУВАННЯ
СВіТЛЕ ТіСТО:
яйце розтерти з маслом і цукром. Додати борошно з розпушувачем. Тісто туге. Поставити його на 45 хвилин у морозильник.
ТЕМНЕ ТІСТО:
жовтки збити з цукром, додати сметану, какао, соду. В кінці додати збиті білки. Заморожене біле тісто натерти на терці.Вимішати його з темним тістом. Випікати у змазаній формі (20х30 см) 50 хвилин при 180*С.
МАКОВО-ТРОЯНДОВІ ТРУБОЧКИ:
Замісити пластичне тісто з усіх компонентів: яйце розтерти з цукром і олією, сиром. Додати борошно з розпушувачем.Розкачати його товщиною 3-4 мм. Намазати начинкою і скрутити рулетом. Випікати 25 хвилин при 180*С.
МАКОВО-ТРОЯНДОВА НАЧИНКА:
Мак розмолоти в кавомолці, залити 100мл води і пропарити на малому вогні 5-7 хвилин до повного зникнення води(мак набухне). Додати цукор, ванільний цукор і розтерті з цукром і лимонною кислотою пелюстки троянди(рожі)
ДЛЯ МУСУ:
Сметану збити з цукром і сиром до пухкої маси. У 100мл гарячого молока розчинити желатин. Охолодити. У 50 мл молока збити блендером порізане м'ятне листя. Усе гарно вимішати до однорідної маси.
На корж вилити трохи мусу. Поставити на 15 хвилин у холодильник. Далі викласти трубочки і залити рештою мусу. Боки форми наростити фольгою, бо пляцок виходить височеньким. Поставити на 1 годину в холодильник. Зверху притрусити какао і прикрасити за бажанням.
Я залила шоколадом.
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 06:25

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 45
Гостей: 43
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100