Кабачкова ікра
Я роблю по рецепту, який колись знайшла в інтернеті але я його змінила на свій лад, тобто в нас получається ікра, яка смакує нашій сім'ї.
Рецепт
3 кг кабачків я важу готові очищені від шкірки та насіння
200г томатної пасти
200г майонезу жирного
щіпка червоного перцю та солі
часник приблизно 5 зубчиків
І все.
Кабачки я варю в підсоленій воді до готовності. Як зварилися, зливаю у друшляк, вони стікають, охолоджуються (я не чекаю до повного охолодження, буває гарячим перемелюю).
Потім перемелюю (до цього часу двічі в мясорубці, а зараз коли в мене є вже блендер
, то перемелюю в блендері).
Перекидаю готову кашу з кабачків в каструлю, додаю пасту, майонез, перець і сіль, якщо треба (бо варили в підсоленій воді), перемішую і ставлю на маленький вогонь.
Варю хвилин 30, додаю часник і знову варю хвилин 20-30 (можна менше).
Потім гарячим закидаю в стерилізовані банки і закатую. Зберігаю в холодильнику, бо подвала немає, а в квартирі тепло то боялася щоб не було феєрверків.
Ніколи не писала рецептів, то Ви вибачайте якщо щось не так