Бринза маринована з спеціями та лимонним соком

Я люблю бринзу саму їсти, але її ще можна замаринувати і додавати до салатів, така вона гарно гамкається 

 .
Складники:
 бринза - власною персоною 

 ,, я брала половинку порції тої що готувала по рецепту 
бринза 0,5 склянки олії, 
 сік 1\2 лимона, 
2-3 горошин духмяного перцю, 
1 зірочка бадьяну,
2-3 горошини чорного перцю, 
1-2 лаврових листки,
 1\2 ч.л. меленого коріандру, 
2-3 гвоздики, 
2 шт. барбарису(можна й без нього, але я додала, бо в мене він був!)
 кілька дольок часнику (більше -менше, хто як любить).
Приготування:
 Бринзу порізати невеликими кубиками.Олію прогріти приблизно 1 хвилину і вкинути у неї потовчені в ступі горошини перцю, коріандр, бадьян,  лавровий лист, барбарис. Вогонь вимкнути. Остудити.
 Змішати олію з прянощами із соком лимона, різаним часником, . Залити  бринзу. Закрити кришкою і поставити у холодильник на ніч. 
Смачного!

Рецепт знайшла в неті, але його трішки переробила 
