Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 ФМ-8 Ходить гарбуз по городу...
gutka
7 жовтня 2009 21:24
Повідомлення #11


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Гарбузовий пиріг

Перейти на початок сторінки
Ludany
8 жовтня 2009 09:24
Повідомлення #12


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Катя!!!Яка краса winked !Мене дуже зацікавили оладки,дякую за рецепт,постараюсь попробувати!
Перейти на початок сторінки
вишенька
8 жовтня 2009 11:22
Повідомлення #13


Молода господинька
  • 34

Репутація: 10
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 58
Реєстрація: 8.09.2009

ICQ:--

Бали: 18
Я гарбуз дуже люблю, але крім каші нічого не готувала. Дуже дякую за рецепти.
Перейти на початок сторінки
Ludany
8 жовтня 2009 11:28
Повідомлення #14


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Вишенька,навчіть варити кашу!
Перейти на початок сторінки
gutka
8 жовтня 2009 15:30
Повідомлення #15


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
а я готую кашу так як мене навчила моя бабуся
Гарбуз чистимо від шкірки і ріжемо кубиками(або можна потерти) викладаємо у каструлю, заливаємо водою (аби покрило) і варимо хвилин 15-20.
Окремо зварити рисову(пшоняну) солодку молочну кашу (я спочатку рис промиваю і проварюю у невеликій кількості води, лише потім додаю гаряче молоко) До каші додати зварений гарбуз (воду відцідити) Даємо двічі закипіти і вимикаємо, най постоїть трохи. Можна додати ваніль чи корицю за смаком, або ще до каші при кінці можна додати пару ложок масла, родзинки
хочу ще додати:для солоних каш треба вибирати не дуже солодкий гарбуз.
За бажання гарбуз можна варити не у воді, а в молоці, тоді смак каші буде ще більш вершковим. У таку кашу можна покласти не лише родзинки. Досить смачний варіант можна отримати, якщо вкинути в неї запарений в окропі (10 хвилин) і порізаний шматочками чорнослив.

Перейти на початок сторінки
gutka
8 жовтня 2009 15:34
Повідомлення #16


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Гарбузова каша (рецепт з журнала)

1 кг гарбуза 2/3 склянки рису 1 цибулина 2 склянки води 2-3 ложки сметани 30% сіль мелений імбир

1. Гарбуз мию, обчищаю від шкірки й нарізаю невеликими шматочками.
2. Кладу шматки гарбуза в чавунець або сотейник, заливаю во­дою, доводжу до кипіння, солю й варю до м’якості (приблизно 5-7 хвилин), після чого товчу просто в начинні, не знімаючи з вогню.
3. Всипаю рис, перемішую й варю все разом на середньому вогні ще 10-15 хвилин.
4. Тим часом чищу цибулю й натираю її на тертці.
5. Викладаю цибулю в кашу, заправляю її сметаною, за потреби досолюю, додаю імбир. Можна для отримання пікантного смаку покласти жменьку родзинок.
6. Доводжу до кипіння, зменшую вогонь і варю 5-7 хвилин, щоб
каша загусла.
Знімаю з вогню, перекладаю кашу в гарний посуд і гарячою подаю до столу. Проте якщо дати їй настоятися 10-15 хвилин, вона буде ще смачнішою.



Перейти на початок сторінки
Ludany
8 жовтня 2009 15:37
Повідомлення #17


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Катя,дуже-дуже дякую,обов"язково попробую з пшонкою!
Перейти на початок сторінки
gutka
8 жовтня 2009 15:58
Повідомлення #18


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
спробуй, ми вдома любимо таку кашку, але ми всі взагалі дуже сирно-молочні, а от наприклад моя молодша сестра молочну кашу взагалі не любить... такщо це кому що до смаку
Перейти на початок сторінки
Olenka
9 жовтня 2009 09:27
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 339
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
Я теж приготувала гарбузову кашку.А ще я люблю салат з сирого гарбуза,він дуже корисний.І не уявляю собі осінь без гарбуза))) можливо звучить смішно,але смачно.
Перейти на початок сторінки
Ludany
9 жовтня 2009 11:20
Повідомлення #20


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Оленка,вийшло таке собі сонечко в тарілці,якраз для такого пасмурного дня як сьогодні для підняття настрою.
А про салат напиши,я не чула ще про салат із сирого гарбуза,дуже цікаво!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:25

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 92
Гостей: 87
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100