Привіт!Напишу рецепт так, бо ще не вмію вносити в каталог , а бачу дівчатка також розписували без посилань на каталог.
Сирник від Нінок (все сама "зліпила докупи, тільки крем від знайомоі).Не маю в розрізі , пекла для подружки )
В мене бляжка серце невеличка , так що тут на півпорціі.
Корж печу один і розрізаю, бісквіт (без порошку для випікання)
3 шт. яйця+півсклянки муки+ півсклянки цукру.
Крем: 500 гр. доброго сиру(бажано базарний , не перегрітий)можна і магазинний+2 яйця + 2 ст.ложки желатину згіркою (це майже пачка 26 грн без чайноі ложки) +125 грам масла (можна хороший спред)
Приготування :
жовтки розтерти з цукром , білки збити окремо до "стоячоі піни"+додати акуратно просіяну муку. Пекти на 160-180 град 20-25 хв.Корж остудити , розрізати і пропитати за смаком.( даю амаретто +вода)
Розтерти жовтки з цукром +додати масло і ротерти до однорідной маси. Окремо піготувати раніше желатин:розвести в 1/4 склянки горячоі води і остудити до теплого.Додати теплий желатин до пропущеного через мясорубку сиру і змішати з жовтками і маслом. Окремо збити білки в піну і акуратно вимішати з масою так, щоб не порушити структуру піни.Має бути пухнастий крем.
На верх на крем я викладаю відлите окремо желе (тут польске апельсинове +порізані мандаринки) , а бока обсипані білим шоколадом.