Сирно-шоколадний пиріг "Мраморний" з ванільним ароматом
На 12 порцій: -250грм муки -200грм масла -225грм цукру -2 пакетика ванільного цукру -4 яйця -щіпка солі -3 стл ложки порошка какао -750 грм обезжириного сиру -1 пакетик ванільного пудинга Для тіста 100 грм масла посікти з мукою додати 75 грм цукру, 1 пакетик ваньльного цукру ,1 яйце ,і 1 стл. ложку порошка какао. Замісити тісто.Помістити на 30 хв в холодильник. Тісто розкатати в круглий пласт діаметром 34 см і виложити в змазану жиром форму діаметром 26 см., зробивши високі бортики. Тісто наколоти вилкою. Духовку нагріти до 180 градусів.Остальні яйця розділити на жовтки і білки .Те масло шо залишилось, розтерти з цукром і ванькою. Підмішати по одному жовтки. Добавити сир і порошок для пудинга ,збиті білки і щіпку солі .До половини сирної маси додати какао порошок. Світлу і темну маси виложувати на тісто порціями і розрівняти. Випікати 65 хв. По бажанню прикрасити. Рецепт з журналу"Ліза".
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!