Дівчатка, хочу поділитися сирником з мого записника ( здається з сайту готовим ру) я трошки змінила рецепт.вийшло смачно і зовсім не дорого.
СИРНИК З АПЕЛЬСИНОВИМ АРОМАТОМ
Тісто
масло-125 гр.
цукор-125 гр
жовток-1 шт
цедра 1 апельсину (в оригіналі лимон)
борошно-250-300 гр
розпушувач 1. ч.л (немає в оригіналі)
масло збити з цукром в пухку масу, додати жовток. цедру і потрошки підмішати борошно, поставити в морлозилку на хв 15
Сирна маса
Сир-1 кг
цукор -250 гр
масло-125 гр
яйця-4 шт + 1 білок
сік з 0,5 апельсина ( в оригвналі лимон )
крохмаль-2-3 ст.л (в оригіналі манка)
родзинки- 1 жменя ( немає в оригіналі )
Сир змолоти в блендері, додати масло, по одному жовтки,сік, крохмаль, білки збити в піну з цукром і додати до сирної маси.Тісто натерти викласти масу і знову натерти тісто
Пекти при 200-180 гр.1 год.