Пісочні рулети з сиром від Grevet з форуму Good-cook
Тісто: 3 склянки муки,
250 г м"якого маргарину,
1 склянку сметани,
2 яйця,
1 порошок до печива,
3 столові ложки цукру.
Маргарин змішати з мукою, перетерти на крихти, додати сметану, яйця, порошок і цукор. Замісити тісто.
Начинка: 0,5 кг сиру,
1 яйце,
1 ванільний цукор,
цукор за смаком/ізюм.
Я додала в начинку ще пачку сухого пудингу, і яйця збільшила до 3, білки з пудрою збила і додала в кінці.
Тісто розкачати 0,5 см, начинку виклати по краю, можна розмастити, але не до кінця. загорнути в рулет. Викласти на тепшу, змащену ( я вистеляю бумагою для випічки). Зробити надрізи і випікати до золотистого кольору. Готове - остудити, посипати пудрою , порізати.
З цієї порції тіста виходить чотири великих рулета .