Бажаю бути завжди в хорошому настрої, вірити в свої сили, прагнути до втілення своїх мрій в реальність. Бажаю хороших друзів. Здоров’я, кохання, успіхів в особистому житті!
Тетянко! З днем народження! Бажаю здійснення мрій, чудового настрою щодень, святкових буднів і щасливих миттєвостей якнайчастіше! Будь щаслива в своїй родині!!!
ТАНЯ! Вітаю тебе з Днем народження Я бажаю тобі, щоб здорова була, Щоб не знала ніколи пісного стола, Щоби крику не чула у хаті — лиш сміх, Щоби була привітною завжди до всіх, Щоб кохала і завжди кохана була, Щоб на радість усім до ста літ дожила!
З Днем народження вітаєм! І Тобі ми побажаєм: Щастя, радості, кохання, Щоб здійснились всі бажання, Миру, ніжності, добра І щоби здоровою була. Щоб цвіла, мов квітка на весні Гарним, пишним цвітом, А в душі щоби було Тепле, сонячне літо. Побажаєм ми удачі Й щасливої долі, На Канарах зо дві дачі І грошей доволі. Щоб в житті могла здолати Височезні гори, І щоб раз у рік відпочивала На Червонім морі. З Днем народження!!!
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
і я долучаюсь до привітань !Бажаю здоров’я – без нього все не варте.Безмежної любові – для неї і живемо, а на додачу, звісно, азарту і грошей, зовсім трішки – ну....скільки донесеш! Дівчатка тут квіток вже надарували, а я скромно так столика накрию:
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
sunnygirl з Днем Народження!!! Бажаю багато радості в житті, впевненості у вчинках, яскравих, позитивних вражень та різнобарвних, приємних миттєвостей!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: