Крекер із насінням льону125 г борошна
1/ 2 ч л розпушувача
1/ 2 ч л цукру
1 ч.л. солі ( я використовувала морську среднього помолу)
2 ст л насіння льону
60 мл молока
2 ст л олії
Змішати борошно з розпушувачем, сіллю, цукром і насінням льону. Поступово додаючи молоко і олію, замісити тісто. Загорнути тісто в плівку і покласти в холодильник на 15 - 20 хвилин. Розділити тісто на 2 частини. Розкачати кожну частину в квадрат товщиною 2 - 3 мм і порізати на трикутники. Викласти на застелене папером або змащене олією деко і випікати 15 - 20 хвилин до золотистого кольору (Нагріти духовку до 200 С).
Порція невелика. Крекер виходить солоний.
Смачного!