Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Що в нас нині на столі - 7, А що Ви сьогодні готували ?
Ірка-Шкірка
24 листопада 2012 14:03
Повідомлення #511


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Христя
яйце вибиваю на кохлю або велику ложку,тоді з неї випускаю у воду...так мені яйце ліпше тримається купи....і ще десь прочитала чи побачила


це рецепт Хестона Блюменталя - яйце вилити на ложку з дірками, дати стекти рідкому білку, а потім опустити в кип'яток.
Там ще й на дно каструлі кладеться перевернута тарілка.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
24 листопада 2012 17:27
Повідомлення #512


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Мої дітиська підсіли на випічку з листового тіста - минулого тижня пекла двічі Наполеон, але вони зникали зі столу до 24 годин :tongue: - встигла сфотографувати лише хустинки з яблучною начинкою:

Перейти на початок сторінки
Христя
24 листопада 2012 18:42
Повідомлення #513


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: Ірка-Шкірка
це рецепт Хестона Блюменталя - яйце вилити на ложку з дірками, дати стекти рідкому білку, а потім опустити в кип'яток.

ні,я беру ложку без дирок....просто велику,шоб помістилось і озразу опускаю.....і без тарілки.... :smile:Як не помиляють,то Висоцька так робить

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
боженка
25 листопада 2012 19:53
Повідомлення #514


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
наше сьогодніше меню:
на сніданок тости з сиром і ковбаскою

на обід піца до борщику :lol:


а на вечерю "вечеря в горшечку"а саме грибочки,що залишились від піци,вчорашнє тушене м'яско,і картопелька

ще пекла вчора торташоколад на кип'ятку,сфотографувати вчора цілий встигла,а сьогодні вже нема що фоткати
Перейти на початок сторінки
uliana_y
25 листопада 2012 20:38
Повідомлення #515


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: Христя
ні,я беру ложку без дирок....просто велику,шоб помістилось і озразу опускаю.....і без тарілки....

а я просто в блюдечко невелике потім обережно у води киплячу кидаю і все,ніколи не розвалюється))).Бачила що ще в кульочок кладуть,зав"язують і занурюють у киплячу воду!)Способів багато є!))Кожен робить,як йому подобається))

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Канарейка
27 листопада 2012 16:28
Повідомлення #516


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Смакували біскотті з фундуком, родзинками і журавлиною



улюбленим варенням з помідорків черрі до мясного



і яблучками в солодкій шубці

Перейти на початок сторінки
сівіка
27 листопада 2012 17:05
Повідомлення #517


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
так як завтра вже піст то я спекла пісний кукурудзяний кекс
Перейти на початок сторінки
Julia 10
29 листопада 2012 13:48
Повідомлення #518


Молода господинька
  • 34

Репутація: 185
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 231
Реєстрація: 12.08.2010

ICQ:--

Бали: 1800
кексики з вишнями(мороженими) :winked: ДЯКУЮ за рецепт
Перейти на початок сторінки
Vajnrauh
3 грудня 2012 21:48
Повідомлення #519


Файна господиня
  • 51

Репутація: 406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 458
Реєстрація: 27.09.2010

ICQ:--

Бали: 1168
Відпадні булочки від Майї просто пішли на ура,ще гарячими :m0555:
Перейти на початок сторінки
ole4ka
3 грудня 2012 22:08
Повідомлення #520


Файна господиня
  • 51

Репутація: 241
Група: Кондитер
Повідомлень: 669
Реєстрація: 20.11.2010

ICQ:--

Бали: 1247
швидка піцатірамісу класичне

--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 5 листопада 2025 15:11

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
VPS Нидерланды с резидентными IPv6 для любых задач
  Пише itysaqi (2 листопада 2025 02:41)
MЕGA DARKNЕT- Все Официальные Ссылки и Актуальные Зеркала — 2025!
  Пише m3gawork (29 жовтня 2025 16:03)
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100