Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Що в нас нині на столі - 7, А що Ви сьогодні готували ?
lana
3 вересня 2012 22:26
Повідомлення #191


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Знову "Борщ з банки" чи... :feel: в банках?

ТУТ

Перейти на початок сторінки
lingrod
3 вересня 2012 23:44
Повідомлення #192


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
В нас сливовий сезон:

пиріг із сливами



Тісто просте пісочне:
250 г борошна, 150 г маргарина, чайну лочку порошка до печива, 50 г цукру, сіль,ванілін, одне яйце. Замісити гладке тісто, при потребі - додати столову ложку сметани, розтачати за розмірами форми для випічки, утворюючи бортики. Денце можна посипати сухарями 1-2 столові ложки. Укласти сливи без кісточок стоячи, посипати їх цукром, корицею, горіхами. Випікати в нагрітій духовці 30-40 хвилин при 200С, але по часу - орієнтуватись на власну духовку.

картопляні гомбовці із сливами і медом



Тісто для гомбовців:
1 кг картоплі почистити, зварити, злити воду і розтовкти. Тоді додати сіль, 1 яйце, пів-літрову банку борошна. Замісити тісто, воно буде трошки липнути до руки - утримайтесь від того, щоб додавати борошно на заміс. Достатньо буде того борошна, що додасте потім на формовку кожного гомбовця.
Поставити кипіти воду з сіллю. Формувати гомбовці з тіста, накладаючи в середину по 2-3 почищені сливки і 0,5 ч.ложки цукру. Варити в киплячій воді. Подавати з медом, або з цукром, або - на свій смак.

сливові булочки





Тісто - дріжджове

1 склянка теплої води (модна з молоком наполовину), 25-30 г пресованих дріжджів, 2 яйця, 70 г олії, сіль, 4 склянки борошна, ванілін. Місила мені хлібопічка на режимі "тісто". Потім просто зформувала булочки, закрутила і вони розстоювались - доки нагрілась духовка, хвилин 20. Випікати теж хвилин 25-30.

ще сливовий пиріг



А це трошки інший рецепт тіста, але теж часто зустрічається.

2 яйця, 200 г цукру, 150 г маргарину, 250 г муки, 1 порошок для печива (маленька пачка), підлити молоко (будь-яке, можна солодке, можна кисле) 100г. Порція на малий лист 20*25 (або може бути 25*30 - то буде трошки тонший. Накласти багато фруктів. Найбільш смакує навесні з черешнями.
Зверху можна присипати корицею, ванільним цукром до випічки, або після випічки.

Все , смакуйте, дівчата.

Але вже всі витрусили сливки з дерева - і наморозила, і насушила, і наварила, ще й пороздавала всім, хто хотів брати.

Починаються грушки...
Перейти на початок сторінки
Канарейка
4 вересня 2012 11:48
Повідомлення #193


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Цитата: lingrod
пиріг із сливами


Я вже раніше просила рецепт цього пирога, а тепер щей і рецепт булочок хочу, бо теж люблю сливи, скоро наливку зі слив робити буду.

Цитата: lingrod
сливові булочки
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
4 вересня 2012 14:33
Повідомлення #194


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Цитата: Канарейка
Знову "Борщ з банки" чи... в банках?

:winked: :winked: :winked:
Перейти на початок сторінки
lingrod
4 вересня 2012 19:43
Повідомлення #195


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Канарейка,
Цитата: Канарейка
Я вже раніше просила рецепт цього пирога,

Яка я неуважна, вибач мені, зараз напишу там, біля фоток, добре?

Рецепти написала, читайте, питайте, та й робіть.
Перейти на початок сторінки
oksana d
5 вересня 2012 08:27
Повідомлення #196


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Вчора готувала персиковий мус. chajka, дякую за ідею.



Перейти на початок сторінки
chajka
5 вересня 2012 09:15
Повідомлення #197


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Оксанко, я дуже рада ,що готуєш щось по моїм рецептам :wink:
А ще більше тішуся, що подобається :what: . Дякую :3fb:
Перейти на початок сторінки
боженка
5 вересня 2012 18:03
Повідомлення #198


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
в нас сьогодні на обід були спагетті з мясними шариками,тушенні в томатах,
і пиріжки з яблуками і корицею

Перейти на початок сторінки
Roksolana
6 вересня 2012 00:41
Повідомлення #199


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
У нас сьогодні пиріг медовий з яблуками та грецькими горіхами від gutka

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
natalsya
6 вересня 2012 16:16
Повідомлення #200


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Пекла брауні з мусос.Дуже смачно!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 27 листопада 2024 15:34

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 15
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100