Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Що в нас нині на столі - 7, А що Ви сьогодні готували ?
Наталюня
16 червня 2015 09:00
Повідомлення #1421


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 125
Реєстрація: 24.01.2015

ICQ:--

Бали: 662
Цитата: Nataly Cake
Верхній корж це вишневий бісквіт.

Такий пухкенький і гарний!!! а на смак як? чути вишеньками?
Цитата: Nataly Cake
Крем банановий

Nataly Cake, а який у Вас рецепт бананового крему? можете поділитися?
Перейти на початок сторінки
Nataly Cake
16 червня 2015 10:43
Повідомлення #1422


Молода господинька
  • 34

Репутація: 37
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 188
Реєстрація: 13.07.2014

ICQ:--

Бали: 445
Наталюня,
Вишеньками гарно чути в бісквіті, дуже ароматний корж получився
Перейти на початок сторінки
Nataly Cake
16 червня 2015 10:50
Повідомлення #1423


Молода господинька
  • 34

Репутація: 37
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 188
Реєстрація: 13.07.2014

ICQ:--

Бали: 445
Цитата: Наталюня
Nataly Cake, а який у Вас рецепт бананового крему? можете поділитися?

Крем робиться дуже просто
Беру приблизно 50 мл води, 1-2 ст. л цукру, і пару капель лимонного соку чи лимонну кислоту (щоб банан не темнів) . З цього заварюю сироп, в гарячий сироп ріжу кубіком банан і ставлю щоб кипнуло, коли остине збиваю блендером в п'юре і додаю в заварний крем.
Можна заварити більше сиропу, буде одразу ж бананова пропитка для коржів.
Перейти на початок сторінки
Наталюня
16 червня 2015 19:09
Повідомлення #1424


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 125
Реєстрація: 24.01.2015

ICQ:--

Бали: 662
Цитата: Nataly Cake
Крем робиться дуже просто

Дякую за те, що поділилися рецептом! :a0a: Обовязково скористаюся. Давно вже хочу спекти щось таке з бананами смачненьке.
Перейти на початок сторінки
Наталюня
17 червня 2015 17:48
Повідомлення #1425


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 125
Реєстрація: 24.01.2015

ICQ:--

Бали: 662
В нас нині ось такий сирник зі шпинатом:
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
18 червня 2015 22:33
Повідомлення #1426


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: Nataly Cake
вишневий бісквіт

І як, сподобався? То з того сайту?

Тортик такий складний! :winked:

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Nataly Cake
19 червня 2015 12:25
Повідомлення #1427


Молода господинька
  • 34

Репутація: 37
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 188
Реєстрація: 13.07.2014

ICQ:--

Бали: 445
Цитата: Натонька
І як, сподобався? То з того сайту?

Так з того що я казала , але з моїми змінами.
Бісквіт вийшов дуже ніжкий і пухкий як медовик, а саме основне смачний і ароматний
Перейти на початок сторінки
Nataly Cake
19 червня 2015 12:42
Повідомлення #1428


Молода господинька
  • 34

Репутація: 37
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 188
Реєстрація: 13.07.2014

ICQ:--

Бали: 445
Вишневий бісквіт

1/2 чашки вершкового масла
1 1/4 чашки цукрового піску
2 чашки борошна
1 столова ложка порошку для випічки
1/4 чайної ложки солі
1/4 чашки молока
2 чайні ложки мигдального екстракту
2 столові ложки борошна для посипання над кубиками вишні
1 чашка вишні в своєму соці, дрібно нарізаний
1/3 чашки вишневого соку
4 білки добре збиті

1. Розігріти духовку до 340 градусів.
2. Збити масло і цукор разом в мисці міксером. В окремій мисці, змішайте разом борошно, сіль і розпушувач. Молоко, вишневий сік і мигдальний екстракт змішайте і додайте по черзі масло з цукром і суміш борошна.
3. У маленькій мисці, посипати 2 столові ложки борошна на дрібно посічену вишню розмішати. Я вишню перемолола, щоб була дрібніша.
4. Перемішати вишні в тісто.
5. Складіть сухо збиті білки в тісто. Залити в форму готове тісто і випікати протягом 50-60 хвилин. У мене в духовці немає 340градусів, тож я поставила на максимум, а через 25-30 хв скрутила на 250, боялась що пригорить. Це вже треба виходити з можливостей кожної духовки ,я так думаю
Перейти на початок сторінки
tetyana.jatziv
19 червня 2015 21:36
Повідомлення #1429


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 11
Реєстрація: 21.09.2013

ICQ:--

Бали: 120
Nataly Cake, Скажіть, будь-ласка, а об*єм чашки це скільки ? 200 чи 250 ?
Перейти на початок сторінки
Nataly Cake
19 червня 2015 23:46
Повідомлення #1430


Молода господинька
  • 34

Репутація: 37
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 188
Реєстрація: 13.07.2014

ICQ:--

Бали: 445
tetyana.jatziv,
Чашку я блала на 200мл.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 19:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100