Натонька, класний! шпинат не чути - він дає лише насичений зелений колір. по рецепту там іде терта шкірка лимону до тіста, тому аромат і смак - цитрусовий.
Ось такий я б назвала десерт). Смакує як фруктовий пломбір. Шифоново-ванільеий бисквіт з маком, заварний полуничний крем, желе з домашньої малини, сирно-вершкове суфле з вишнею і кусочками желе
Світлана Палюха, не бачила швидше вашого повідомлення. Рецепт до торта "Слойка із сирним кремом" Сирний крем: 100 грн Сир домашній (творог) - перетерти через сито. 1 б сирої згущонки 300 гр масла Збити згущонку з маслом, в кінці+ сир. Перемішати.
А слойка: звичайні коржі слойоні ( один зверху, один знизу), а посередині збиті білки + крохмаль + вишні. Таких три коржі.
Мій улюблений "Естерхазі", класичний варіант з додаванням до крему горіхового грильяжу,прикрашала бока торта також ним. Зверху торт не покривала білим шоколадом(як мало бути)нанесла тонкий шар крему і намалювала фірмову павутинку з чорного шоколаду!Вишуканий тортик!