Купила сьогодні силіконові формочки для кексів, то мусіла їх відразу випробувати. Вийшли ось такі кексики А формочки виявилися дуже класні, тістечка легко виймаються, хоча в середині нічим не змащувала, та й мити легко
Привіт, дівчатка! Трохи з-за пізненням , бо то в нас було вчора.Сніданок - лаваш, а ввечері тортик був (Снікерс з головноі від Натоньки, змінений трохи), ще зварила гороховий суп , бо давно його не готувала. А лаваш ми полюбляємо, бо зі сковородки гриль він смачний виходить- всередині від соусу мягенький а зверху файно хрумтить, так по- свіжому і сир в серединці плавиться .
Іра -Шкіра! Пробувала зробити твоє тісто до вареників з вишнями по цьому рецепту , ніц не вийшло , до купи взагалі ніяк не хотіло замішуватись!не знаю в чому причина ,ну і наробила стандартні .
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
І ми сьогодні смакували пирогами , тільки печеними Тісто на сметані, з содою, а начинка - картопля з гречкою і багато часничку. Дуже добрі з сметанкою або борщем.