Галюня,вітаю тебе з днем народження!Бажаю здоров"я,любові і здійснення всіх мрій!!!
За тебе ))
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Галюся прийми від мене щирі привітання!!! Бажаю міцного здоров"я,любові,щастя і достатку у всьому! Щоб натхнення приходило на нові витвори -тортиків, та грошовитих а саме головне добрих клієнтів!
Здоров’я міцного на довгі роки, Щиро бажаю Тобі залюбки, Хай доля дарує щастя довіку, Достатку і миру у домі без ліку. Калиною радість в душі хай квітує, Сопілка любові хай серце хвилює, А роси ранкові безмежно і щиро, Щоденно дарують наснагу і силу!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Галино! Вітаю із Днем народження! Нехай життя буде багатим: На здоров'я і на силу, І на доленьку щасливу! На яскраві довгі роки Без турбот і без мороки. На прибутки і достаток- На фінансовий порядок! На підтримку і повагу, На рішучість і відвагу, На тепло і розуміння, На удачу і везіння. На розумне, добре, вічне, На строкате й різнобічне, Словом-на усе прекрасне, На постійне й своєчасне! Зичу успіхів, визнання І великого КОХАННЯ!
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш