Гарний варіант для фуршетів!
Особливо гарно йде під міцні напої!
Філе слабосоленого оселедця – 200 г
Масло
Укроп
Зелене яблуко
Половина лимона
Чоний хліб
Горілка – 2 ст.л.
Цукор
Мелений чорний перець
2 ч.л. коріандра
1. Наріжте хліб квадратиками 3 см х 3см, а оселедець 2 см х 2 см
2. Змішайте щепотку цукру, перцю і горілки, цією сумішшю побризкайте оселедець, і, накривши плівкою, поставте на 3 години в холодне місце
3. Коріандр обсмажте на сухій сковородці, розітріть в ступці, наріжте укроп і перемішайте все з маслом
4. Яблуко наріжте тонкими скибочками, збризніть лимонним соком
5. Помажте хліб ароматним маслом, накрийте шматочками оселедця, прикрепіть шматочки яблука і, приправивши все перцем, прикрасьте гілочкою укропа.
Смачного!
ось фото http://rybnyimir.blogspot.com/2012/06/blog-post_07.html