Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 ФМ-7 Фьюжн
Ludany
27 вересня 2009 21:44
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
До віртуальної кулінарії я була дуже консервативною в їді.Але кілька років спілкування в інтернеті зробили своє,зараз я з цікавістю іду на всілякі кулінарні експеременти,особливо мені цікаві фьюжини,тобто комбінація здавалось би несумісних продуктів в якійсь страві.
Далеко не все мені подобалось і не викликало бажання повторити,для прикладу,я так і не змогла полюбити виноград в соленому салаті...
Але деякі поєднання я вважаю дуже вдалими,так,м"ясо тушене із сливами надзвичайно смачне,хліб із кабачком робила не раз,дуже хороший рецепт.А от недавно "запозичила" з польського блогу"Мої випєкі" кекси з кабачком і шоколадом (вони на фото),смакота!
Отже тема нашого ФМ ваші експеременти фьюжн,що було вдале,що не дуже,а що взагалі виявилося гидотою...

Перейти на початок сторінки
gutka
27 вересня 2009 22:36
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
у мене просто супер рецепт, мені дуже до смаку, скажу більше я тепер тільки так готую курячі крильця з абрикосовим та сливовим джемом

1,5 кг курячих крилець посолити та замаринувати на 2-3 год. або на ніч у соусі для якого взяти по 150 мл. джему абрикосового та сливового, 2 ст. ложки соєвого соусу, 2 ст. ложки кетчупу "шашличного", 4-5 зубчиків часнику, каєнський перець. Запікати у духовці у фользі чи пекарському рукаві разом з соусом 1,5-2 год.
Перейти на початок сторінки
Ludany
28 вересня 2009 10:50
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Кать,твоя нова аватарка безподобна!
Так,всякі фруктові варення,джеми взагалі пасують до м"ясних маринадів,хто не пробував,той багато втратив!
Перейти на початок сторінки
вітeр
29 вересня 2009 15:35
Повідомлення #4


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Ух ти,цікава тема!
Перейти на початок сторінки
ir71
1 жовтня 2009 15:55
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Знаю що страви з гарбуза можна робити як і солоткі так і солені.Але ніколи не думала що колись поєднаю грушу з гарбузом.І ось сьогодні спробувала зробити невеличкий експеримент і перевершила сама себе бо це СМАЧНОООО!!!
Про мій торт можна прочитати ось тут

Перейти на початок сторінки
Ludany
1 жовтня 2009 19:31
Повідомлення #6


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Ір ,я приєднююсь до дівчат і охаю,ахаю winked winked ,прекрасний вихід з не дуже вдалого експеременту.Виглядає стильно по кольоровій гаммі.
Ір,я пекла по дуже подібному рецепті маффіни від Клари з Кукінга,вийшло досить непогано.
На 12 штук.
2 яйца
3/4 стакана сахара
1 стакан тыквенного пюре
2/3 стакана растительного масла
1 2/3 стакана муки
1 ч.л. разрыхлителя
1 ч.л. питьевой соды
1 ч.л. корицы
1/2 стакана шоколадных чипсов
Рецепт дуже подібний до твого,але які ти ложки давала порошку?Якщо столові,то це могло стати причиною невдачі...
Перейти на початок сторінки
ir71
1 жовтня 2009 19:43
Повідомлення #7


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дякую Любця!
Ludany
які ти ложки давала порошку?Якщо столові,то це могло стати причиною невдачі...

Та ні це чайні,практично це 1 пачка порошку.Я печу вже давно і знайома з кількістю яку треба давати до випічки.Думаю що причина в маргарині.Я дала не масло а маргарин,а він ніяк не хотів мені збиватися з цукром.Та й потім вводила по одному яйця і маса виглядала жахливою.Так собі і подумала що мабуть нічого з того путнього не вийде.А думка матерелізувалася.
Та не зупинюся на тому,мушу випробувати випічку з гарбузом.Спробую ще раз по твому рецепту.
Перейти на початок сторінки
Ludany
4 жовтня 2009 20:54
Повідомлення #8


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Ну,що ж закриваємо і цей ФМ,дякую всім,хто був з нами!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 09:49

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 48
Гостей: 48
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100