До віртуальної кулінарії я була дуже консервативною в їді.Але кілька років спілкування в інтернеті зробили своє,зараз я з цікавістю іду на всілякі кулінарні експеременти,особливо мені цікаві фьюжини,тобто комбінація здавалось би несумісних продуктів в якійсь страві.
Далеко не все мені подобалось і не викликало бажання повторити,для прикладу,я так і не змогла полюбити виноград в соленому салаті...
Але деякі поєднання я вважаю дуже вдалими,так,м"ясо тушене із сливами надзвичайно смачне,хліб із кабачком робила не раз,дуже хороший рецепт.А от недавно "запозичила" з польського блогу"Мої випєкі" кекси з кабачком і шоколадом (вони на фото),смакота!
Отже тема нашого ФМ ваші експеременти фьюжн,що було вдале,що не дуже,а що взагалі виявилося гидотою...