Креветки на спажках дуже гарно виглядають!
Тигрові креветки – 12 штук
Оливкова олія – 1 ст.л.
Соєвий соус – 3 ст.л.
Лайм – 1 шт.
Часник – 3 зубчика
Шматочок свіжого імбиря
Приправи: молота кориця, гвоздика, чорний і білий перець
Перчик чилі
1. Поки розморожуються креветки, приготувати маринад: змішати оливкову олію з соєвим соусом, соком лайма, спеціями, мілко нарізаним перчиком чилі, натертим на мілкій тертушці імбирьом і роздавленим часноком.
2. Залити маринадом креветки і дати їм постояти 30 хв.
3. Дерев'яні шпажки замочити у воді на 20 хв (щоб потім не згоріли), потім нанизати креветки (по 4 штучки).
4. Розігріти гриль і, положивши шпажки на решітку, запікати протягом 5-7 хв.
5. Подавайте гарячими, прикрасивши дольками лайма і посипавшо дрібно нарізаною зеленою цибулею.
http://rybnyimir.blogspot.com/2012/05/blog-post_18.html