Natalyadiva, нетік, Лорі, Natalyi, Дівчатка тортики суперові!!! Потім напишу детальніше. Зараз покажу вам свій вистражданий, нічний. Тортик "".Лейла Вінкс". Всередині бисквіт з баварським кремом з білого шоколаду і желе з вишні. Ще раз велика дяка, Галі
Ваги не знаю, робила своїй старшій. В кого дівчатка той знає, що то за чудо - юдо. Інакших слів не знаходжу. Ну не вмію я ліпити людей, а цих з крилами і подавно))) Півночі пішло на крила, а всерівно не задоволена результатом, як і всім тортиком в загальному. Те, що хотілось не здійснилось((( Заспокоює тільки, що мала довольно, і досвіду набралась. Критикуйте)))
робота гарна, от тільки мені не дуже подобається ніс ляльки, а може то я просто не дуже розуміюся Талія гарно зроблена і руки в рукавичках мені теж дуже сподобалися.
Тортик супер , все подобається, особливо начинка (дякуємо Галюні , що "вводить сучасні тортики"), кольора супер, тіко трошки певно та Лейла в тебе мулаточка. Знаю , що людей дуже т яжко ліпити і вважаю ,що справилась ти добре. Наталя, А САМЕ ГОЛОВНЕ - крила то КАРАМЕЛЬ чи ІЗОМАЛЬТ відлити , ще й проволкую обрамлені!!!!(якщо , "конєчно Нінок не помиляється"). Дай відповідь , бо "трісну з цікавості"!
нінок, Задовільняю цікавість, крила то звичайний желатин))) Хотіла попробувати з ізомальту, та не встигла купити. А про мулаточку, то вона в мультику така. Як тільки замісила мастику, мала сказала, що то засвітла і більше підходить Флорі, прийшлось трохи ій темніти))).
Задовільняю цікавість, крила то звичайний желатин))) Хотіла попробувати з ізомальту, та не встигла купити. А про мулаточку, то вона в мультику така.
Наталі, все "я вбита наповал"- я ті крила так роздивлялась , ну ніколи би не подумала ,що то желатин. ТАЛАНТІЩЕ ТИ! Я маю ізомальт, ще не пробувала, а читала десь , що топлять дешеву карамель, фарбують и вперед! А про вибач , Нінок "далека якась" , я і не знала, що то є насправді мулатка...
Яілатан,ти дійсно талант!Таку Лейлу зліпити то треба мати купу терпіння.Вона вийшла класна і крила і фігурка і ножки і бюст всьо просто по параметрам а щей вбрана як гарно.+++++++++++++++++++++++++++++++